Στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Τάμτα!
Showbiz

Στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Τάμτα!

Η κάμερα του MTV ... τρύπωσε στα γυρίσματα του νέου video clip της Τάμτα, ''Πάρε με'' και η εκπομπή του MTV, «Greeklips» με την Ευαγγελία Αραβανή μας αποκαλύπτει τι δήλωσε η τραγουδίστρια.

Είμαστε στα γυρίσματα για το κομμάτι ''Πάρε με'', το πρώτο κομμάτι για σένα το 2013...
«Είναι το πρώτο κομμάτι, όσοι το ακούνε λένε πάντως πως είναι ''καλοκαιρινό'', οπότε ''έβαλα'' λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι στις ζωές μας και σε όσους αρέσει το κομμάτι! Μέχρι στιγμής έχω αυτό, αν και παράλληλα ετοιμάζω και το επόμενο τραγούδι μου».

Για το γύρισμα:
«Σίγουρα θα κάνουμε κάτι διαφορετικό. Εγώ είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη γιατί έχω γυρίσει ξανά στα χρώματα(για τις ανάγκες του video clip) γιατί στα τελευταία video clip είχα ρίξει λίγο τους τόνους και έβγαινα λίγο πιο ''ήσυχη'' θα έλεγα, τουλάχιστον δεν έβαζα χρώματα όπως παλιά και σήμερα έχω ενθουσιαστεί γιατί το θέμα του video clip είναι τα χρώματα!»

«Ξέρω ότι πολλοί με φαντάζονται για το video clip να είμαι σε μια παραλία, με παρέα και κιθάρα, αλλά επειδή μ' αρέσει να πηγαίνω και λίγο κόντρα στην εικόνα των κομματιών, δεν μ' αρέσει δηλαδή αυτό που ακούς να το βλέπεις, θέλω κάποιος να μην περιμένει κάτι και να μην έχει σχέση η εικόνα με τον ήχο σ' αυτό που θα δει! Είναι παρεΐστικο κομμάτι αλλά επιλέξαμε λίγο διαφορετικό τρόπο να το παρουσιάσουμε»

«Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με τον Μιχάλη (Stavento) εδώ και χρόνια και θυμάμαι τελευταία φορά ήμασταν σ' ένα μαγαζί, μας κάλεσαν να ανέβουμε στη σκηνή να πούμε ένα τραγούδι του μαζί και δεν θυμόμουν τους στίχους! Ο Μιχάλης μου είπε πως '' την επόμενη φορά θα τους θυμάσαι γιατί θα είναι δικό σου το τραγούδι από μένα'' , οπότε το λέγαμε και κάποια στιγμή μας έφερε αυτό το όμορφο τραγούδι και συνεργαστήκαμε δισκογραφικά. Το αγαπημένο μου τραγούδι τους, που έχω τραγουδήσει κιόλας Live, είναι το ''Μάτια μου όμορφα''».

Για το αν θα παρουσίαζε μια τηλεοπτική εκπομπή:
«Από τότε που έκανα θέατρο και δεν τα κατάφερα, λέω πως γενικώς μ΄ αρέσουν οι προκλήσεις, Αν είναι μια εκπομπή και μια πρόταση που μ' αρέσει πάρα πολύ και νιώθω καλά, θα ήθελα να το κάνω, ειδικά εάν αφορά τη μόδα ή τη μουσική όχι πάντως τη μαγειρική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved