Η συνάντηση  Πάνια - Καραγιάννη, η «χαμένη» περιουσία Δέλλα - Μαστροκώστα και ο ποδοσφαιριστής που έμαθε ότι το παιδί δεν είναι δικό του!
Showbiz

Η συνάντηση Πάνια - Καραγιάννη, η «χαμένη» περιουσία Δέλλα - Μαστροκώστα και ο ποδοσφαιριστής που έμαθε ότι το παιδί δεν είναι δικό του!

Πολλά ήταν τα θέματα που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον και αυτήν την εβδομάδα με κυρίαρχο την συνάντηση της Αννίτας Πάνια με την Νανά Καραγιάννη!

Οι δύο κυρίες γνωριζόντουσαν από το παρελθόν και η Αννίτα την κάλεσε για να μιλήσει για το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια. H Αννίτα λοιπόν έχοντας το θάρρος της μίλησε τόσο ειλικρινά όσο κανείς! Αμέσως μετά έρχεται η «χαμένη» περιουσία επώνυμου ζευγαριού. Η κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος στη Μεγαλόνησο οδήγησε σε απόγνωση τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα, που από τη μια στιγμή στην άλλη είδαν τους κόπους μιας ζωής να εξανεμίζονται. Τρίτο θέμα με τα top showbiz θέματα είναι η απόφαση του Ant1 να κόψει τον «Σουλεϊμάν». Το κανάλι πήρε την απόφαση να «κόψει» το σίριαλ κάπου μέσα στον Μάιο γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα κυρίως στον ίδιο τον σταθμό, αφού χάνει ένα από τα ισχυρά όπλα που έχει στα χέρια του απέναντι στον ανταγωνισμό. Αμέσως μετά έρχεται ο Ζερμέν Ντεφόε. Ο στράικερ της Τότεναμ νόμιζε ότι είναι ο πατέρας του μικρού Τζόσουα-Τζέιμς έπειτα από μια σύντομη σχέση που είχε με την Αν-Μαρί, όμως αποδείχθηκε ότι η χαρά του για τον πρώτο του γιο δεν κράτησε πολύ αφού ένα τεστ πατρότητας αποκάλυψε ότι το παιδί δεν είναι δικό του. Τέλος έρχεται η Τζούλια Αλεξανδράτου και τα καμώματα της στη Σλοβακία! Μείνετε μαζί μας γιατί τα καλύτερα έρχονται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved