Showbiz

H showbiz «παρούσα» στον αγώνα της ActionAid

T-shirts και άλλα δώρα για το Πάσχα που έρχεται, με φιλανθρωπικό σκοπό!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ActionAid εκτός από την τελευταία συλλογή με μπλουζάκια -μια καμπάνια την οποία υποστηρίζουν γνωστά πρόσωπα της σοουμπίζ- διατίθενται μια σειρά προϊόντα για όλους εκείνους που οι φτωχές χώρες του πλανήτη δεν τους αφήνουν ασυγκίνητους.
Φαίνεται λοιπόν πως κι άλλοι εκπρόσωποι της σοουμπίζ ακολουθούν το πρόσφατο παράδειγμα του Αντώνη Κανάκη δείχνοντας τις ευαισθησίες τους. Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Ναταλία Γερμανού, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αλεξ Κάβδας, η Σμαράγδα Καρύδη, η Κατερίνα Λέχου, η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Αποστόλης Τότσικας είναι τα δημοφιλή πρόσωπα που φοράνε τα τελευταία Τ-shirts της ActionAid συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια διαδωθεί δυναμικά το μήνυμα κατά της απόλυτης φτώχειας.
Για τη συμμετοχή της στην καμπάνια η Κατερίνα Λέχου έχει τονίσει, μεταξύ άλλων: «Αυτό είναι μια ελάχιστη προσφορά για μια πιο ανθρώπινη ζωή σ' έναν απάνθρωπο κόσμο». Στο ίδιο μήκος κύματος, και η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. «Είμαι ActionAid. Χαίρομαι που με κάτι τόσο εύκολο για εμένα μπορώ να βοηθήσω κι εγώ. Νομίζω ότι και ο απλός κόσμος με μια τόσο απλή κίνηση μπορεί να δώσει ελπίδα σε πάρα πολύ κόσμο» δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, ενώ η Ναταλία Δραγούμη κάλεσε τον κόσμο να ακολουθήσει το δικό τους παράδειγμα: «Θέλω κι άλλοι να γίνουν ActionAid, γιατί είναι πολύ εύκολο. Με κάτι τόσο απλό μπορεί κανείς να βοηθήσει».
Πηγή: espresso

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved