Πηνελόπη Πλάκα: «Για τη σημερινή οικονομική κατάσταση, έπρεπε να το πάθουμε αυτό για να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας»
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: «Για τη σημερινή οικονομική κατάσταση, έπρεπε να το πάθουμε αυτό για να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας»

Έπειτα από ένα χειμώνα τηλεοπτικής ανομβρίας ξεκίνησαν νέες σειρές σε κανάλια. Πώς  φαίνεται στην Πηνελόπη Πλάκα η κίνηση αυτή;

«Το Mega είναι το μοναδικό κανάλι που έχει ελληνικές σειρές αυτή τη στιγμή. Εκτός από το δικό μας σίριαλ, παίζει το «Πίσω στο σπίτι» και τα «Κλεμμένα όνειρα» και είναι πολύ σημαντικό ότι στηρίζει τους Έλληνες ηθοποιούς» τόνισε η ηθοποιός στο TVGLAM.

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει το τηλεοπτικό σκηνικό. Πώς βλέπει τα πράγματα εκ των έσω; «Έπρεπε να το ζήσουμε κι αυτό, με την έννοια ότι υπήρχαν τεράστιοι μισθοί και φτάσαμε στο σημείο μια χώρα με δέκα εκατομμύρια πληθυσμό να έχει πάνω από σαράντα σίριαλ. Έπρεπε να το περάσουμε για να συνειδητοποιήσουμε ότι θα μείνουν λίγες δουλειές. Ελπίζω περισσότερες από αυτές που υπάρχουν τώρα. Αυτό είναι ένα γερό μάθημα για τους ηθοποιούς. Για τη σημερινή οικονομική κατάσταση, νομίζω ότι έπρεπε να το πάθουμε αυτό για να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας και να βρούμε κάποιες αξίες που έχουμε ξεχάσει. Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσεις να πεις: «Δεν θα βγω σήμερα για ποτό, θα καθίσω με τη φίλη μου στον καναπέ και θα μιλήσουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved