Η κατάθεση του ψυχιάτρου του Σεργιανόπουλου, οι δύσκολες στιγμές της Καλομοίρας και οι σοκαριστικές φωτογραφίες της Angelina Jolie!
Showbiz

Η κατάθεση του ψυχιάτρου του Σεργιανόπουλου, οι δύσκολες στιγμές της Καλομοίρας και οι σοκαριστικές φωτογραφίες της Angelina Jolie!

Πολλά ήταν τα νέα της showbiz και αυτήν την εβδομάδα! Εμείς σας αποκαλύψατε τα πάντα γύρω από τους επώνυμους κι εσείς επιλέξατε τα καλύτερα!

Πρώτο θέμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την συγκλονιστική κατάθεση του ψυχιάτρου που παρακολουθούσε τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο. Ο καθηγητής Ψυχιατρικής τόνισε ότι η βραδιά που έγινε το έγκλημα ο ηθοποιός είχε πάρει αντιψυχωτικά χάπια, αντικαταθλιπτικά και κοκαΐνη, ενώ τόνισε ότι έπαιρνε ναρκωτικά γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να έχει επιθυμία για σεξ!
Αμέσως μετά έρχεται η αποκάλυψη της Καλομοίρας σχετικά με τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τα δίδυμα μωρά της. Ήταν λίγο μετά τη γέννα, όταν η ίδια πήρε εξιτήριο για το σπίτι από το μαιευτήριο, όχι όμως και τα μωρά της. Είχαν έρθει στη ζωή πρόωρα και, αν και υγιή, έπρεπε να βρίσκονται υπό παρακολούθηση σε μονάδα νεογνών. Γεγονός που είχε στενοχωρήσει πολύ την γλυκιά μανούλα, ευτυχώς τώρα όλα είναι μια χαρά! Σκυτάλη παίρνει η Ελένη Μενεγάκη και το ανορθόγραφο μήνυμα της στο twitter. Aπό την βιασύνη της, όπως υποστήριξε και η ίδια έκανε ένα λάθος! Έγραψε το ρήμα "είρθε" αντί "ήρθε", που είναι και το σωστό! "Βγήκαν τα μάτια" των followers της και αναγκάστηκε να γράψει ξανά και να ζητήσει συγνώμη! Σειρά αμέσως μετά έχει ο Άλκης Γιαννακάς και η ζωή του σήμερα συνοδευόμενη από την φωτογραφία που κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα «κλικς». Τέλος, επιλέξατε το θέμα με τις σοκαριστικές φωτογραφίες της Angelina Jolie που την δείχνουν πιο αδύνατη από ποτέ! Τα ξένα μέσα ενημέρωσης μιλούν για νευρική ανορεξία ενώ οι εν λόγω φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου και προκαλούν ανησυχία, γιατί είναι τρομερά αδύνατη!
Αυτά για αυτήν την εβδομάδα! Μείνετε μαζί μας γιατί... τα καλύτερα έρχονται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved