Κατερίνα Στανίση: «Πολύ ψεύτικοι είναι μωρέ… Ήταν να μην βγω πάλι λίγο μπροστά και αμέσως έδειξαν την κακία τους»
Showbiz

Κατερίνα Στανίση: «Πολύ ψεύτικοι είναι μωρέ… Ήταν να μην βγω πάλι λίγο μπροστά και αμέσως έδειξαν την κακία τους»

Η Κατερίνα Στανίση προκάλεσε αρκετά σχόλια γύρω από το όνομά της έπειτα από την διαφήμιση που έκανε για γνωστή εταιρία.

Η ίδια δεν μετανιώνει για τίποτα και μιλά για όλα όσα έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό, για την υποκρισία των γύρω της αλλά και για τα χρήματα που έχουν περάσει από τη ζωή της.

Αναφερόμενη στην αμείλικτη κριτική που έχει δεχτεί, τόνισε στο Πρώτο Θέμα: «Ο Κραουνάκης πάντως δεν έγραψε άσχημα λόγια για μένα. Ό,τι και να λένε ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Μπορεί να πει ό,τι θέλει είτε για μένα, είτε για το διαφημιστικό που επέλεξε η εταιρεία να κάνει. Εγώ δε θα καθίσω να ακούω τα αρνητικά σχόλια. Ποτέ δε στάθηκα σε αυτά. Γι αυτό πήγα μπροστά. Όχι μόνο τώρα. Αν είναι να ακούμε τι λέει ο καθένας θα μείνουμε στάσιμοι. Και να σου πω και κάτι άλλο; Δε βγήκα γυμνή για να ντρέπομαι. Τώρα αν κάποιοι πιστεύουν πως η Ελληνίδα νονά δεν πρέπει να φορά τουαλέτα αλλά να είναι καμιά κακομοίρα, τι να πω; Εγώ είμαι η Στανίση και έτσι έπρεπε να βγω. Έτυχε να είναι η Στανίση Νονά, τι να κάνουμε;»

Παράλληλα πρόσθεσε αναφορικά με την ψευτιά και την υποκρισία που έχει γνωρίσει: «Είναι εντελώς υποκριτικό αυτό που συμβαίνει. Πολλοί ψεύτικοι είναι μωρέ... Όλοι τώρα κάτι θέλουν να πουν. Ήταν να μη βγω πάλι λίγο μπροστά και αμέσως έδειξαν την κακία τους. Τόσες διαφημίσεις κάνουν ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, γιατί δεν σχολίασαν εκεί; Τι θέλουν τώρα να βγάλουν;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved