Νότης Σφακιανάκης: «Οι περισσότεροι που έχουν πάει Eurovision είναι νούμερα»
Showbiz

Νότης Σφακιανάκης: «Οι περισσότεροι που έχουν πάει Eurovision είναι νούμερα»

Καλεσμένος αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στο Movies & Stars στο MTV Greece ο Νότης Σφακιανάκης.

Ο διαχρονικός και πολύ αγαπητός τραγουδιστής που ξεκινάει τις εμφανίσεις του στα Αστέρια Γλυφάδας, δίνει μια αποκλειστική και καυστική συνέντευξη στο Γιώργο Σατσίδη που θα συζητηθεί.

" Έχω γνώμη και την λέω!"
Ναι, έχω γνώμη επί παντός επιστητού αν και με κατηγορούν μερικοί για αυτό! Σε εκείνους λοιπόν απαντάω ότι ναι, έχω γνώμη επί παντός επιστητού όπως κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει εάν βέβαια γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα !


"Δεν φτιάξαμε μόνοι μας την Ακρόπολη"
Πρέπει να είσαι πολύ βλάκας και εγωιστής για να νομίζεις ότι πέρα από εσένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο σύμπαν. Αν αντιληφθείς το σύμπαν και το τι υπάρχει εκεί έξω και δεν έχεις γερές βάσεις και γνώσεις θα καταλήξεις στο Μακρομιχελάκειο. Σαν το δικό μας γαλαξία υπάρχουν εκατομμύρια! Μα πως μπορεί να φτιάξαμε εμείς μόνοι μας την Ακρόπολη και τις πυραμίδες όταν εκείνη την εποχή υπήρχε μόνο το σφυροκάλαμο και οι πέτρες;Μήπως η γνώση μεταδόθηκε και μπορέσαμε και κάναμε αυτά τα απίστευτα μνημεία με την βοήθεια κάποιας ανώτερης εξωγήινης δύναμης;


"Για τον επίμαχο χαιρετισμό! "
Παρεξηγήθηκε! Σε κάποιο σημείο ενός τραγουδιού είπα ''Deutschland Uber Alles'' που σημαίνει ότι η Γερμανία είναι "πάνω απ´ όλα" γιατί δυστυχώς επικρατεί αυτή τη στιγμή.
Εγώ γερμανός δεν είμαι αλλά έχω εργαστεί σε αυτή τη χώρα και ξέρω καλά τι σημαίνει Γερμανία.

"Για το tweet του Αντώνη Ρέμου " Νότη μαζέψου!"
Καταρχάς το ''μαζέψου Νότη'' που έγραψε ο Αντώνης δεν είναι σωστό συντακτικά. Μα είναι δυνατόν να μιλάμε για πουλιά; Το Τwitter πουλί δεν είναι; Εδώ ο κόσμος χάνεται και το πουλί...
Mα είναι δυνατόν ο Αντώνης να γράψει αυτό;
Τα μέσα μαζικού επηρεασμού και εξευτελισμού που είναι τα social media αποσπούν την προσοχή του λαού με τέτοιου είδους διαδικασίες.


"Ψάχνω την καλή πλευρά των ελλήνων"
Δεν ξέρω αν υπάρχει καλή πλευρά στους Έλληνες . Το ψάχνω. Είμαστε αλλοπρόσαλλος λαός.
Αγαπώ περισσότερο την πατρίδα μου και από την οικογένεια μου. Έτσι αισθάνομαι και το δείχνω από όταν ήμουν παιδί.
Το χειρότερο που έχει γραφτεί για εμένα είναι ότι κάποια στιγμή έβαλαν στο στόμα μου ότι είπα και το έγραψαν και ο κόσμος μάσησε, ότι εγώ αποκάλεσα τους Μακεδόνες, Βούλγαρους. Μα είναι δυνατόν;


"Είμαι ζηλιάρης και κτητικός"
Με φλερτάρουν οι γυναίκες στα κέντρα που εμφανίζομαι. Ο ερωτισμός είναι πολύ βασικό συστατικό και αναζωογονεί τον άνθρωπο. Εάν υποκύπτεις στις προτάσεις και στις προκλήσεις είναι το θέμα. Η σύζυγος μου δεν είχε ποτέ πρόβλημα μαζί μου για αυτό 29 χρόνια είμαστε μαζί. Εγώ σαν άντρας ζηλεύω και είμαι και κτητικός .
Δεν κάνω σκηνές το αντιμετωπίζω εσωτερικά , μέσα μου και το παλεύω μόνος μου.

"Οι περισσότεροι που έχουν πάει Eurovision είναι νούμερα! "
Το τραγούδι που θα πάει φέτος στη Eurovision είναι μια χαρά. Δεν είναι αμερικανιά, έχει βαλκανική μελωδία και ελληνική γλώσσα και μπορεί να πάει καλά.
Δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση να πάω στη Eurovision. Τι είμαι νούμερο για να πάω στην ''Ευροβιζιώνα''; Οι περισσότεροι που έχουν πάει ήταν νούμερα. Γιατί να φύγουν από την πατρίδα τους για να μας εκπροσωπήσουν και να τραγουδούν Αγγλικά; Δεν είναι νούμερα; Τι σημασία έχει που το τραγούδι της Παπαρίζου βγήκε πρώτο στη Eurovision.
Δεν είχε ελληνικά στοιχεία πέρα από κάποια μουσικά. Το καλό τραγούδι και η καλή μουσική δεν έχουν γλώσσα και με Ελληνικά θα μπορούσαν να έρθουν πρωτιές. Το τραγούδι της Έλενας ήταν πολύ καλό αλλά με λάθος στίχους, εκεί διαφωνώ. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι Έλληνας και να τραγουδάς αγγλικά !

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved