H Καινούργιου αποκαλύπτει: «Πέρασα πολύ άσχημα. Κλείστηκα στον εαυτό μου και πίστευα ότι αυτό είναι το τέλος του κόσμου»
Showbiz

H Καινούργιου αποκαλύπτει: «Πέρασα πολύ άσχημα. Κλείστηκα στον εαυτό μου και πίστευα ότι αυτό είναι το τέλος του κόσμου»

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το πρόβλημα με την υγεία της, τις επισκέψεις στον ψυχαναλυτή, αλλά και τις ερωτικές απογοητεύσεις.

Έφτασε ποτέ στα όρια της ανορεξίας ή της βουλιμίας;

«Όχι. Έχω περάσει φάση με θέματα ορμονικά, που έχουν επηρεάσει την εμφάνισή μου. Αντιμετώπισα πριν από δύο χρόνια ένα γυναικολογικό πρόβλημα και πήρα 14 κιλά. ήξερα ότι μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε γυναίκα. Είμαι δυνατός χαρακτήρας όμως και δεν ήθελα να επηρεαστεί η ψυχολογία μου. Μια γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη και με περισσότερα και με λιγότερα κιλά. Σκοπός είναι να μην επηρεάσει την υγεία της» απαντά στο περιοδικό «ΕΓΩ»!

Πώς ήταν αυτό το διάστημα;

«Είχα πολύ καλό γυναικολόγο. Ήταν δίπλα μου οι γονείς μου. Τα τελευταία δύο χρόνια επισκέπτομαι ψυχαναλύτρια. Με έχει βοηθήσει στο να μπορέσω να θωρακίσω το χαρακτήρα μου. Οπότε, είτε έχοντας κάποια κιλά παραπάνω είτε λιγότερα, το θέμα είναι να είσαι καλά με την εικόνα σου» τόνισε η παρουσιάστρια!

Πώς και πήγε σε ψυχαναλυτή; Η ίδια δηλώνει: «Έχω περάσει κι εγώ δύσκολες στιγμές, όπως όλα τα νέα κορίτσια. Όπως ερωτικές απογοητεύσεις, θέματα με την υγεία μου, ανασφάλεια. Πολλές φίλες μου με συμβούλεψαν να επισκεφθώ ψυχαναλυτή και ειλικρινά, ευγνωμονώ τόσο εκείνες όσο και την ψυχαναλύτριά μου».
Και δεν διστάζει να πει: «Έχω περάσει πολύ άσχημα. Κλείστηκα στον εαυτό μου και πίστευα ότι αυτό είναι το τέλος του κόσμου. Όλα θέλουν υπομονή και ο χρόνος αλλάζει τα πράγματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved