Κατερίνα Ζαρίφη: «Από παιδί είχα μάθει να μάχομαι τη θηλυκότητά μου»
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: «Από παιδί είχα μάθει να μάχομαι τη θηλυκότητά μου»

Τι έκανε την Κατερίνα Ζαρίφη να ενισχύσει τη θηλυκότητά της τα τελευταία χρόνια και να προσέξει λίγο παραπάνω την εμφάνισή της;

«Όσο μεγαλώνεις, καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να μάχεσαι τη θηλυκή σου πλευρά αλλά να την αγκαλιάζεις. Από παιδί είχα μάθει να μάχομαι τη θηλυκότητά μου: αρβύλες, τζίν, δερμάτινα κ.ά. Ένιωθα ότι οι γυναίκες είμαστε σε μια μόνιμη διαμάχη με τους άντρες. Ήμουν φανατική φεμινίστρια αλλά είχα φτάσει στο άλλο άκρο του φεμινισμού, ότι δηλαδή τα superior όντα είναι οι γυναίκες. Δεν ισχύει όμως και λυπάμαι που το λέω. Η κατάσταση είναι 50-50. Αλλού υπερέχουν οι άντρες και αλλού εμείς» τόνισε στο Hello. Γιατί είχε αυτή την εσωτερική διαμάχη; «Πίστευα ότι η θηλυκότητα είναι αδυναμία. Ήμουν της άποψης ότι όσο πιο θηλυκή είναι μια γυναίκα, τόσο πιο τρωτή γίνεται στα επαγγελματικά ή στα προσωπικά της ζητήματα. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι και χαίρομαι που το συνειδητοποίησα. Η θηλυκή πλευρά δεν είναι μια ξανθιά bimbo που νιαουρίζει όλη την ώρα, αλλά μια σύγχρονη γυναίκα που βγαίνει δυναμικά στη ζωή και προσέχει το γυναικείο της στοιχείο, όχι για τους άλλους αλλά για τον ίδιο της τον εαυτό.»

Όλη αυτή η αλλαγή στη στάση ζωής της έχει να κάνει και με το θέμα των κιλών; «Όχι, γιατί είχα ξεκινήσει να αλλάζω πριν χάσω τα κιλά. Η «μεταμόρφωσή» μου ξεκίνησε από το πρωινό στον ΑΝΤ1με τον Νίκο Μουτσινά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved