Κατερίνα Ζαρίφη: «Θα είναι ημισυγκατοίκηση αυτό που θα κάνω»
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: «Θα είναι ημισυγκατοίκηση αυτό που θα κάνω»

Η Κατερίνα Ζαρίφη ετοιμάζεστε πάλι να φύγει από το σπίτι της, καθώς αποφάσισε να συγκατοικήσει με το σύντροφό της. Πώς νιώθει;

«Δεν θα αφήσω εντελώς το σπίτι μου στα Πατήσια, θα είναι ημισυγκατοίκηση. (Γέλια) Ουσιαστικά έχω φύγει από το σπίτι μου καθώς συχνά μένω στο σπίτι του καλού μου. Η καθημερινή επαφή είναι λίγο απειλητική για τον έρωτα. Είναι καλό να μένει και μόνο του ένα ζευγάρι και να έχει χρόνο για τον εαυτό του ή για τους φίλους του. Ένα μαγικό δωμάτιο απομόνωσης πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι» τόνισε στο Hello. Τι την έκανε να πείτε το «ναι» στη συγκατοίκηση; «Ο Γιάννης. Είμαστε τόσο ταιριαστοί μεταξύ μας που ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα γινόταν κάποια στιγμή αυτό. Είχαμε τα ίδια χούγια, και πιστέψτε με το πιο σημαντικό πράγμα σε μια συγκατοίκηση είναι η λέξη χούι. Μπορεί να είναι λίγο αστεία καθώς ακούγεται σαν λάστιχο που σκάει, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Είναι το στοιχείο εκείνο που σε ενώνει με τον άλλο ή σε χωρίζει. Πρέπει να ταιριάζεις απόλυτα με τον άλλο για να προχωρήσεις στη συμβίωση, αλλιώς η σχέση διαλύεται πολύ γρήγορα σαν πύργος στο Jenga.»

Τι θαυμάζει σε εκείνον; «Είμαι μαζί με τον Γιάννη γιατί είναι ένας άνθρωπος διαχυτικός, που σου λέει αυτό που σκέφτεται, που κάθε μέρα θα μου πει ότι είμαι όμορφη και ότι είναι χαρούμενος που είμαστε μαζί. Είχα φάει τη ζωή μου με ανθρώπους που ήταν πολύ κλειστοί και ήθελα να τους ξεκλειδώσω όλους. Από μια ηλικία και μετά σε κουράζει το ότι τα ετερώνυμα έλκονται γιατί είσαι συνεχώς σε μια διαμάχη. Ψάχνεις τον άνθρωπο που θα είναι πιο κοντά σε εσένα και στις συνήθειές σου. Δεν έχεις το χρόνο να αναρωτιέσαι τι σκέφτεται ο άλλος ή να καβγαδίσεις μαζί του για να ανάψεις το πάθος στη σχέση σας.

Βαριέσαι και όπως έχει πολύ σοφά τραγουδήσει και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δεν έχεις χρόνο για άλλο πόνο. Θες μια χαμογελαστή καθημερινότητα και αυτό θαυμάζω πάνω από όλα και στον Γιάννη. Γελάμε πολύ, περνάμε καλά, πηγαίνουμε σε ωραία μέρη και περνάμε ουσιαστικό χρόνο μαζί και ολοκληρώνουμε μαζί κομμάτι - κομμάτι το παζλ της ζωής μας. Έχουμε φτιάξει μια όμορφη καθημερινότητα και αλληλοσυμπληρώνουμε την ευτυχία μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved