Ποιος ηθοποιός αποκάλυψε πώς δούλευε στο μετρό όταν άρχισε να κατασκευάζεται
Showbiz

Ποιος ηθοποιός αποκάλυψε πώς δούλευε στο μετρό όταν άρχισε να κατασκευάζεται

Γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πώς έχει κάνει στη ζωή του και άλλες δουλειές. Μία από αυτές ήταν και στο μετρό, όταν άρχισε να κατασκευάζεται. Δούλεψε στο σκάψιμο!


"Ξεκίνησα να κάνω μία δουλειά που ρομαντικά μέσα στο μυαλό μου ήταν ιδανικό. Έχω κάνει αρκετές δουλειές. Με τη φάση που περνάμε είναι δύσκολα τα πράγματα για έναν ηθοποιό" τονίζει στο Λοιπόν! Και προσθέτει ο Μιχάλης Μαρκάτης: " "Έχω δουλέψει οικοδομή, στο μετρό, όταν άρχισε να κατασκευάζεται. Δούλεψε στο σκάψιμο. Ήμουν μέσα στην τρύπα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Μετά άρχισα δραματική σχολή, δεν μπορούσα να πηγαίνω. Τότε δούλευα βράδυ, σε μπαρ. Έχω κάνει εξωτερικές δουλειές, delivery, πωλήσεις, όλα αυτά. Καλό είναι να συγκεντρώνεσαι σε κάτι και αν το αξίζεις, θα τα καταφέρεις. Με άλλες βλέψεις ξεκίνησα, άλλα πράγματα ήθελα".

Ο Μιχάλης τονίζει: "Ήθελα να γίνω γνωστός, να παίζω στην τηλεόραση, να γράφουν για μένα να είμαι "πρώτη μούρη". Από τη δραματική σχολή και μετά δεν με ενδιέφερε αυτό. Δεν έγινα ούτε μεγάλος σταρ ούτε τίποτε. Έγινε εν μέρει: συνεντεύξεις, εξώφυλλα και με κυνηγούσαν κάποια στιγμή να με φωτογραφήσουν. Με ενδιαφέρει να καταθέτω την ψυχούλα μου στη σκηνή και να βρίσκω σωστούς συνεργάτες να κάνω ένα σίριαλ, να πει πράγματα στον κόσμο".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved