Μενεγάκη-Λάτσιος: Πώς ξεκίνησε το παραμύθι που έληξε άδοξα
Showbiz

Μενεγάκη-Λάτσιος: Πώς ξεκίνησε το παραμύθι που έληξε άδοξα

Ο χωρισμός τους έπεσε σαν βόμβα στους κύκλους της showbiz και όχι μόνο. Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης, ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη, θα έβαζε αυτόν τον επίλογο σε μία σχέση που από την αρχή μέχρι και προχθές το απόγευμα έμοιαζε σε όλους σαν ένα παραμύθι.

Γιατί έτσι φαινόταν όταν τους «χτύπησε» ο έρωτας πριν από περίπου δέκα χρόνια και μάλιστα από την πρώτη ματιά. Το love story τους ξεκίνησε όταν ακόμα η Ελένη παρουσίαζε τον «Πρωινό καφέ» στον ANT1. Από την πρώτη στιγμή που τη συνάντησε ο Γιάννης Λάτσιος στα πλατό του σταθμού εντυπωσιάστηκε αλλά και την παρουσιάστρια την γοήτευσε ο δυναμισμός και η ευγένεια του. Οι δυο τους έπρεπε να συνεργάζονται στενά και για πολλές ώρες καθημερινά. Έτσι, μέσα από τη συνεχή συνεργασία στα τηλεοπτικά πλατό αναπτύχθηκε μια φιλία που δεν άργησε να εξελιχθεί σε έρωτα.

Ο έρωτάς τους άνθησε και κατέληξαν να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα. Ο γάμος τους στην Κηφισιά πριν από εννιά χρόνια ήταν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Η Ελένη Μενεγάκη θύμιζε πριγκίπισσα μέσα στο κατάλευκο νυφικό της. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η φίλη της Ελένης Νατάσα Θεοδωρίδου και ο τότε σύζυγός της Ανδρέας Φουστάνος. Εναν χρόνο αργότερα, το 2002, ήρθε στη ζωή το πρώτο παιδί τους, ο Αγγελος-Ιωάννης, ενώ το 2005 γεννήθηκε η κόρη τους Λάουρα. Στις 28 Ιανουαρίου του 2008 το ζευγάρι απέκτησε και τρίτο παιδί, τη Βαλέρια. Ήταν τόσο δεμένοι κι ευτυχισμένοι που και στον επαγγελματικό τομέα ακολούθησαν τα ίδια βήματα. Οταν ο Γιάννης Λάτσιος αποχώρησε από τον ANT1 και πήγε στον ALPHA, εκείνη τον ακολούθησε και ανέλαβε την πρωινή ζώνη του καναλιού της Κάντζας. Τη μοναδική φορά που χώρισαν επαγγελματικά ήταν όταν ο Λάτσιος επέστρεψε στο Μαρούσι. Τότε πολλοί ήταν εκείνοι που στοιχημάτιζαν ότι θα τον ακολουθούσε και η Ελένη. Όμως διαψεύστηκαν.

Τον Ιούλιο του 2007 το ζευγάρι μετακόμισε στο καινούργιο σπίτι του στα Μελίσσια. Το σπίτι ετοίμαζε από το 2005 η ίδια η Ελένη και πρόκειται για μία εντυπωσιακή πέτρινη μονοκατοικία. Δυστυχώς, η ευτυχία δεν κράτησε πολύ. Από το καλοκαίρι άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους, προσπάθησαν να σώσουν το γάμο τους αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Το ζευγάρι είχε εκμυστηρευθεί σε δικούς τους ανθρώπους πως θα γνωστοποιήσουν οι ίδιοι το διαζύγιό τους μόλις είναι έτοιμοι. Και αφού ο χωρισμός τους δεν μπορούσε πια να μείνει κρυφός, μπροστά στον κίνδυνο να αρχίσουν τα κουτσομπολιά, κάτι που δεν επιθυμούσαν, πήραν την απόφαση της δημόσιας ανακοίνωσης.
πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved