Νικολέτα Καρρά: «Το lifestyle σύστημα είναι το ιλουστρασιόν περιτύλιγμα της δουλειάς ενός καλλιτέχνη, όχι η δουλειά του»
Showbiz

Νικολέτα Καρρά: «Το lifestyle σύστημα είναι το ιλουστρασιόν περιτύλιγμα της δουλειάς ενός καλλιτέχνη, όχι η δουλειά του»

Είναι η εποχή που κάνουν πάρτι τα τούρκικα; Τι πιστεύει γι αυτό η Νικολέτα Καρρά;

«Δεν φταίνε οι Τούρκοι. Εμείς φταίμε. Από τη στιγμή που λόγω κρίσης τα κανάλια δεν είναι σε θέση να έχουν πλήρες πρόγραμμα, καταφεύγουν στη λύση των τούρκικων, που συμφέρουν και που πάνε καλά. Προσωπικά, δεν έχω θέμα με τα τούρκικα. Μόδα είναι κι αυτή και θα περάσει» τόνισε στο TVΈθνος. Η ίδια είναι μια ωραία γυναίκα, από εκείνες που τα lifestyle περιοδικά λατρεύουν. Παρ' όλα αυτά έχει κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας απ' όλο αυτό: «Επειδή σε ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα δεν είχα κανέναν δίπλα μου να με καθοδηγήσει και να μου μάθει πώς δουλεύει όλο αυτό το σύστημα, του lifestyle, των παπαράτσι, προτίμησα να ασχοληθώ μόνο με κάτι που ξέρω καλά και αυτό ήταν μόνο η δουλειά μου. Ίσως τα σκαλιά που ανεβαίνω να τα ανεβαίνω πιο αργά, είναι όμως αναμφισβήτητα πιο σταθερά. Άλλωστε, το lifestyle σύστημα είναι το ιλουστρασιόν περιτύλιγμα της δουλειάς ενός καλλιτέχνη, όχι η δουλειά του. Εγώ έκανα αυτή την επιλογή και δεν το έχω μετανιώσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved