Κωνσταντίνος Καζάκος: «Στην Τζένη βρίσκω πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου και συμπεριφορών και ο μικρός είναι  κλώνος μου!»
Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Στην Τζένη βρίσκω πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου και συμπεριφορών και ο μικρός είναι κλώνος μου!»

Για την δύσκολη στιγμή που πέρασε ο μικρός του γιος, Ιάσονας μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκο. Τι σκεφτότανε;

«Σκεφτόμουν μόνο θετικά, διότι δεν υπήρχε και άλλος δρόμος» τόνισε στο Hello και συνέχισε: «Με στεναχωρούσε, αλλά ο μοναδικός τρόπος για να ξεπεραστούν αυτά ήταν η θετική σκέψη. Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι ότι όλα θα πάνε καλά.» Ένιωθε ότι έπρεπε να στηρίξει πρώτα την σύζυγό του και μετά τον ίδιο; «Σίγουρα καθώς ήταν σε πολύ πιο ευαίσθητη κατάσταση από ότι εγώ. Είναι μικρότερη από εμένα όχι τόσο έμπειρη και σαφώς έπρεπε να στηρίξω την Ιωάννα και όση αγάπη έχουμε να την στέλνουμε στο μικρό για να μεγαλώσει γρήγορα.» Ως πατέρας δυο παιδιών είναι συντηρητικός στις αποφάσεις του; «Συντηρητικός δεν είμαι και ούτε πιστεύω ότι θα γίνω και ποτέ. Μου αρέσει πάντα να ρισκάρω δεν έχω αλλάξει ως άνθρωπος απλώς είμαι λίγο πιο προσεκτικός.» Είναι αυστηρός πατέρας στην κόρη του, Τζένη; «Προσπαθώ αλλά δεν μου βγαίνει! Μ’ εκμεταλλεύεται κανονικότατα! Μόνο σε μερικά θέματα δεν σηκώνω κουβέντα και εκεί είμαι αυστηρός. Όπως το να μαζέψει το μυαλό της από τα υπόλοιπα και να είναι συγκεντρωμένη στο σχολείο. Είναι 13 ετών, είναι στην δύσκολη ηλικία της εφηβείας κι έχει τα μυαλά στα κάγκελα! Όμως είναι πολύ καλό παιδί και της Τζένης της έχω εμπιστοσύνη ότι θα τον βρει τον δρόμο της μια χαρά.» Η κόρη του, θυμίζει λίγο εκείνον σε παιδική ηλικία; «Και τα δυο μου παιδιά θυμίζουν εμένα. Στην Τζένη βρίσκω πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου και συμπεριφορών και ο μικρός είναι κλώνος μου!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved