Απειλή για βόμβα στο σπίτι της Μενεγάκη!
Showbiz

Απειλή για βόμβα στο σπίτι της Μενεγάκη!

Δεν της έφταναν της Ελένης Μενεγάκη τα όσα έχει να αντιμετωπίσει αυτό το διάστημα με τον χωρισμό της και όλα τα επακόλουθά του, ήρθαν και κακόγουστοι φαρσέρ να την αναστατώσουν ακόμα περισσότερο.

Ήταν λίγες ώρες μετα το τέλος της σημερινής -δύσκολης για εκείνης- εκπομπής της, όταν συνεργάτης της, την ενημέρωσε πως είχε γίνει τηλεφώνημα στο σπίτι της για ύπαρξη βόμβας. Η ίδια ήταν ακόμα στα κανάλι καθώς είχε σημαντικό meeting με τους συνεργάτες της για την εκπομπή της.

Όπως ήταν φυσικό έχασε την γη κάτω από τα πόδια της. Κανείς δεν μπορούσε να ξέρει αν το τηλεφώνημα ήταν φάρσα ή πραγματικότητα. Οι άνθρωποι της ασφάλειας του σπιτιού της, την διαβεβαίωσαν πως όλα είναι υπό έλεγχο και φρόντισαν για την άμεση απομάκρυνση των τριών παιδιών της Ελένης αλλά και του προσωπικού του σπιτιού.

Όση ώρα ελεγχόταν ο χώρος του πσιτιού η παρουσιάστρια καθόταν σε αναμένα κάρβουνα, έχοντας την τσάντα της στα χέρια, έτοιμη να φύγει για το σπίτι της. Ευτυχώς, όλα αποδείχτηκαν τελικά φάρσα και η Ελένη Μενεγάκη, μπόρσε να αναπνεύσει ξανά άνετα... Άλλη μια δύσκολη στιγμή πέρασε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved