Νάσος Γουμενίδης: «Τι μου είπε η Μενεγάκη στα παρασκήνια της εκπομπής της»
Showbiz

Νάσος Γουμενίδης: «Τι μου είπε η Μενεγάκη στα παρασκήνια της εκπομπής της»

Ώρα 11.35 και όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα κατευθύνομαι στο Studio της εκπομπής Κους Κούς. Στον προθάλαμο συναντώ τον Δημήτρη. Τον φύλακα άγγελο της Ελένης Μενεγάκη. «Καλημέρα» μου λέει και ανταποδίδω. Είναι σοβαρός πολύ. Προβληματισμένος. Η μέρα είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες. Η πίεση είναι μεγάλη. Και ο Δημήτρης πέρα από επαγγελματίας είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος.

Βιώνει όλες τις αντιδράσεις της παρουσιάστριας. Καλές και κακές. Ωστόσο δε μιλάει ποτέ. Άλλωστε ο όρκος σιωπής απέναντι στην Ελένη έχει μεγαλύτερη αξία από τις παροδικές δημόσιες σχέσεις με τους δημοσιογράφους.
Κατευθύνομαι προς το πλατώ μας. Δίπλα ακριβώς από αυτό της Ελένης Μενεγάκη. Η παγωμάρα όλων των συνεργατών, ανθρώπων της παραγωγής αλλά και τεχνικών είναι διάχυτη. Η Ελένη δεν είναι όπως παλιά. Λιγομίλητη στα διαλείμματα με το βλέμμα πολλές φορές κολλημένο στα χαρτιά της, παλεύει να σταθεί. Είναι επαγγελματίας. Ξέρει καλά ότι κάθε κίνησή της κάθε ατάκα της θα σχολιαστεί. Τα βλέμματα μας διασταυρώνονται. Μου χαμογελάει και για κάποιο λόγο μου λέει «Σ΄ευχαριστώ». Σαστίζω. Της λέω γιατί; Και εκείνη μου απαντά «Ξέρεις εσύ».
Λειτουργεί όπως τα μικρά παιδιά. Στεναχωριέται, θυμώνει, σαστίζει. Απορεί γιατί δεν την καταλαβαίνουν. Και έχει δίκιο. Αλλά δυστυχώς το παιχνίδι της υπερέκθεσης και της προβολής, έχει και την άλλη πλευρά. Την σκοτεινή. Την βρώμικη. Μια πλευρά που τα χτυπήματα κάτω από την μέση δεν είναι τυχαία…αλλά μοιραία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved