Κάτι μαγειρεύουν όλοι μαζί… (Αποκλειστικά στο queen.gr και το Majenco’s point of  view)
Showbiz

Κάτι μαγειρεύουν όλοι μαζί… (Αποκλειστικά στο queen.gr και το Majenco’s point of view)

Κάθε χρόνο διοργανώνω για την W.I.N. Hellas ένα μεγάλο event εκτός των άλλων που κάνουμε κατά την διάρκεια της χρονιάς. Φέτος λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι πολύ διαφορετικό από ότι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα.

Μιλήσαμε λοιπόν με τους καλούς μας φίλους και υποστηρικτές ενάντια στην Βία των γυναικών και γενικά της ενδοοικογενειακής βίας και αμέσως οι παραπάνω στην φωτογραφία είπαν το ναί καθώς και άλλοι που δεν τους έχουμε βάλει ακόμα .. αλλά θα σας πω πιο κάτω..
Με μεγάλη χαρά έχω να σας ανακοινώσω πως ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, η Έλλη Κοκκίνου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Μαρία Κορινθίου, η Χριστίνα Αλούπη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Νικολέττα Ράλλη, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Σωτήρης Νίνης, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Γιώργος Λιανός, αλλά και διάφοροι αθλητές, (που λόγω αθλητικού προγράμματος δεν μπορούμε να τους ανακοινώσουμε ακόμα ), όλοι αυτοί λοιπόν την Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 9.30 θα σας περιμένουν στο εστιατόριο Barque στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 127 στην Νέα Ερυθραία για να σας μαγειρέψουν Live μιας και είναι open kitchen. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved