Χρήστος Βασιλόπουλος: «Αν έμενα στην Ελλάδα θα αυτοκτονούσα από βαρεμάρα»
Showbiz

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Αν έμενα στην Ελλάδα θα αυτοκτονούσα από βαρεμάρα»

Τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος Βασιλόπουλος έχει επιλέξει την Αμερική ως τόπο διαμονής του. Ηταν δύσκολη η απόφαση να φύγει;

«Ηταν μια εσωτερική ανάγκη. Στην Ελλάδα, μετά από 13 χρόνια συνεχούς δουλειάς, η καριέρα μου θα έμενε στάσιμη: Θα συνέχιζα να δουλεύω στο θέατρο και την τηλεόραση, θα έφτανα στα 40 μου, θα είχα ένα ωραίο σπίτι και οικογένεια και θα ήθελα να αυτοκτονήσω από βαρεμάρα» τόνισε στο TV GLAM.

Πόσο εύκολο είναι να κάνει κανείς καριέρα στο εξωτερικό; «Δεν ξέρω αν μετά από δύο ταινίες μεγάλου μήκους, διαφημίσεις, καμπάνιες κι ένα σίριαλ στην αμερικανική τηλεόραση μπορώ να σου πω πως κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Σίγουρα όμως έχω καταλάβει πως για να δουλέψεις εδώ χρειάζεται επιμονή, υπομονή και να ’σαι έτοιμος να βρεις πολλές πόρτες κλειστές.»

Το «American Dream» δεν είναι άπιαστο… «Τίποτα στη ζωή δεν είναι άπιαστο. Αρκεί να το πιστεύεις πραγματικά. Οι δυνατότητές μας φτάνουν εκεί όπου φτάνουν τα όνειρά μας.» Τα χρήματα, σε σύγκριση με την Ελλάδα, είναι καλύτερα; «Τα χρήματα δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά στην Ελλάδα. Μιλάμε για μια παγκόσμια αγορά, με παραγωγές πολλών εκατομμυρίων. Ακόμα κι ένας άγνωστος, πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός, μπορεί να βγάλει από 400 χιλιάδες δολάρια μέχρι περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια, αν κλείσει μια δουλειά ως πρωταγωνιστής σε κεντρικό σίριαλ.» Ποια ήταν η πρώτη του δουλειά στην Αμερική; «Μια ταινία μικρού μήκους (το «Love at first sight»), που προβλήθηκε στις Κάννες. Αυτό το διάστημα πηγαίνω σε πολλές οντισιόν και περιμένω να ξεκι-νήσω τα γυρίσματα για το 2ο κύκλο της σειράς «Banshee».»

Πώς προέκυψε το «Banshee»; «Οι παραγωγοί είδαν δείγμα της δουλειάς μου και με κάλεσαν στην οντισιόν για το ρόλο του Ουκρανού μαφιόζου. Εστειλα τη μαγνητοσκοπημένη οντισιόν μου στη Νέα Υόρκη και δύο μέρες αργότερα είχα κλείσει τη δουλειά. Στη συγκεκριμένη, μάλιστα, πήρα το ρίσκο και ξύρισα το κεφάλι μου χωρίς να έχω κλείσει τη δουλειά.»

Πώς είναι να δουλεύει στο σετ μιας αμερικανικής σειράς; «Όταν δουλεύεις σε ένα σετ της τάξεως των 30 εκατομμυρίων δολαρίων, απλά δεν θες να τελειώσει το γύρισμα. Σου παρέχουν τα πάντα. Οι ρυθμοί είναι εντελώς διαφορετικοί και όλοι κάνουν τη δουλειά τους χωρίς φωνές και δράματα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved