Η Θεοδωρίδου στο πλευρό της Μενεγάκη
Showbiz

Η Θεοδωρίδου στο πλευρό της Μενεγάκη

Αν δεν της στεκότανε η κολλητή της, ειδικά αυτές τις στιγμές, ποιος θα της στεκότανε.... Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε σήμερα στα παρασκήνια της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και έμεινε εκεί από την αρχή ως το τέλος.

Η κουμπάρα και κολλητή της Ελένης, εδώ και χρόνια, θέλησε να την στηρίξει με τον δικό της τρόπο και έτσι σήμερα το πρωί βρέθηκε στο στούντιο Pro για να είναι δίπλα της καθ' όλη την διάρκεια της εκπομπής και όχι μόνο. Ντυμένη casual και άβαφη, η Νατάσσα Θεοδωρίδου μόνο για μια στιγμή φάνηκε on camera και όλη την άλλη ώρα απλά βρισκόταν εκεί για την Ελένη.

Στα breaks η Ελένη, έτρεχε σχεδόν πάντα δίπλα της και μιλούσαν ώρα οι δυο τους. Η Νατάσα την αγκάλιαζε συχνά και όταν η εκπομπή τελείωσε οι δυο τους, κλείστηκαν για ώρα στο καμαρίνι της παρουσιάστριας για να τα πουν με την ησυχία τους. Τι ειπώθηκε ανάμεσα στις δύο φίλες, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Το σίγουρο είναι ότι η Νατάσα, που έχει και την εμπειρία όχι ενός, αλλά δύο διαζυγίων, είναι σίγουρα ένας άνθρωπος που αποδεικνύει πως η...ζωή συνεχίζεται....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved