Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Γιατί «πάγωσαν» οι εργασίες της ερωτικής φωλιάς τους στην Εύβοια
Showbiz

Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Γιατί «πάγωσαν» οι εργασίες της ερωτικής φωλιάς τους στην Εύβοια

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο φαίνεται πώς έχουν πλήξει σοβαρά την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!


Στα μπετά έχει μείνει η κατασκευή της εξοχικής κατοικίας του ζευγαριού στη βόρεια Εύβοια.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso" το ζευγάρι μαγεύτηκε από το τοπίο και αποφάσισε να κτίσει μια εξοχική κατοικία κοντά στην περιοχή της Γαλατσώνας, που έχει εβδομήντα μόνιμους κατοίκους.

"Όταν γνωρίστηκε με την Ζέτα άρχισαν να έρχονται εδώ μαζί. Φιλοξενούνται στο σπίτι του φίλου τους. Πριν ένα χρόνο αποφάσισαν να χτίσουν το δικό τους εξοχικό. Ήρθαν σε επαφή με μηχανικό και συνεργεία της περιοχής και άρχισαν τις εργασίες" είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής. Και συνέχισε: «Πριν από πέντε χρόνια ο λογιστής του τραγουδιστή του πρότεινε να αγοράσει το οικόπεδο που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το εξοχικό του. Μαζί με τον τραγουδιστή ήρθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη και επήλθε συμφωνία. Έτσι το οικόπεδο πέρασε στον Χατζηγιάννη».
Τα θεμέλια έπεσαν και χτίστηκε το υπόγειο και το ισόγειο της μονοκατοικίας. Όμως, πριν από 2 περίπου μήνες σταμάτησαν οι εργασίες εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύουμε και απομακρύνθηκε το συνεργείο κατασκευής. Το ζευγάρι αναζήτησε νέο συνεργείο και μάστορες σε καλύτερη τιμή, αλλά προς το παρόν φαίνεται πως έχουν "παγώσει" όλες οι εργασίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved