Στράτος Τζώρτζογλου: «Είναι ποτέ δυνατόν να πάω στο Άγιο Όρος για να διαφημιστώ; Δεν μπορείς να αρνηθείς όταν οι γεροντάδες σου προσφέρουν τον Σταυρό»
Showbiz

Στράτος Τζώρτζογλου: «Είναι ποτέ δυνατόν να πάω στο Άγιο Όρος για να διαφημιστώ; Δεν μπορείς να αρνηθείς όταν οι γεροντάδες σου προσφέρουν τον Σταυρό»

Η καριέρα του Στράτου Τζώρτζογλου όλα αυτά τα χρόνια περιελάμβανε συνεργασίες με μεγάλα ονόματα.

«Η πρώτη φορά που στήθηκα σε τηλεοπτική κάμερα ήταν στο πλευρό της Κατρίν Ντενέβ. Μετά έκανα τους «Φρουρούς της Αχαΐας» και ακολούθησε το «Σημάδι του έρωτα». Η επίθεση που δέχεται η Βάνα Μπάρμπα είναι πολύ άδικη. Κι εμένα μου επιτίθενται. Τους ξένισα που μεταπήδησα στην εμπορική τηλεόραση. Ωστόσο εγώ ουσιαστικά λείπω από την ελληνική τηλεόραση από το 2002. Ότι μου καταλογίζουν αφορά την δουλειά μου με την Μπάρμπα, την Αλιμπέρτη, και ένα σίριαλ με την Ματσούκα. Εγώ τότε έκανα δικές μου θεατρικές παραγωγές, σε σκηνοθεσία Ρούλας Πατεράκη, χωρίς τηλεοπτικά ονόματα ανέβαζα τον “Ηλίθιo” του Ντοστογέφσκι και τότε ήρθε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και δήλωσε ότι είμαι άξιος ερμηνευτής Ντοστογέφσκι. Προκάλεσε πανικό στα Μέσα. Δεν ένιωσα ποτέ μου sexsymbol. Η διαδρομή απ’ τον Κουν στη Βάνα Μπάρμπα έχει και τις επιπτώσεις της. Είναι μια απόσταση και σημαίνει ότι έχω κάνει τρεις και τέσσερις καριέρες….» τόνισε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Στο Άγιον Όρος ήταν εκατοντάδες με κινητά. Είναι ποτέ δυνατόν να πάω στο Άγιο Όρος για να διαφημιστώ; Δεν μπορείς να αρνηθείς όταν οι γεροντάδες σου προσφέρουν τον Σταυρό, είναι ευλογία. Πιστεύω πολύ, από μικρός. Στο Άγιον Όρος πήγα πρώτη φορά όταν ο πατέρας μου ήταν έτοιμος να “φύγει”, είχα απίστευτα οικονομικά προβλήματα και είχα χωρίσει από τη γυναίκα μου μετά από 15 χρόνια γάμου. Από τότε πηγαίνω κάθε χρόνο. Στην έρημο του Αγίου Όρους, στην Αγία Άννα. Την πρώτη φορά που πήγα δεν ήξεραν καν ποιος είμαι και μου πρόσφεραν άδολη αγάπη. Ίσως είμαι μονίμως στην αναζήτηση ενός πατέρα. Ναι, είμαι ανάμεσα σε άλλους χιλιάδες που διαβάζουν Καμπάλα. Είναι ένα σύστημα πνευματικής σκέψης και αυτοπαρατήρησης. Έχω παρακολουθήσει και διαλέξεις από τον δάσκαλο της Μαντόνα. Δεν σημαίνει ότι είναι ένα θρησκευτικό μονοπάτι. Πιθανόν είναι λάθος μου που το δημοσιοποίησα. Και με αυτό που έγινε με τον Σταυρό πληγώθηκα. Οι δημοσιογράφοι κατασπαράζουν όποιον μπορούν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved