Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει πρώτη φορά για το μωρό που περιμένει.
Showbiz

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει πρώτη φορά για το μωρό που περιμένει.

Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί για το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς αφού η αγαπημένη του Κατερίνα Κόκλα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Πλέον μιλάει ανοιχτά και ο ίδιος.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "ΕΓΩ" και στην Μαρία Κολλιάτσα ο δημοφιλής παρουσιαστής ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για πρώτη φορά για το μωρό που περιμένει και τα συναισθήματά του που θα γίνει μπαμπάς.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα γι' αυτό το θέμα, λόγω του ότι ήταν το χρονικό διάστημα τέτοιο... Τώρα, θα μπορούσα να πω κάτι, γιατί νομίζω ότι είναι και αστείο να περνάει ο καιρός και να μην μιλάω. Περιμένουμε ένα θαύμα!" είπε και συνέχισε:"Πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό που μας συμβαίνει.

Πολλοί φόβοι και αγωνίες, τις οποίες αντιμετωπίζουμε για πρώτη φορά στη ζωή μας η Κατερίνα κι εγώ, αλλά πιασμένοι χέρι-χέρι αφήνουμε τις ανασφάλειες και περιμένουμε αυτότ ο θαύμα. Θέλουμε όλα να πάνε καλά. Αυτό που με κάνει ανήσυχο είναι μήπως συμβεί κάτι το οποίο ίσως χαλάσει αυτό το όμορφο γεγονός, γι' αυτό είμαι επιφυλακτικός και φειδωλός και δεν θέλω να λέω πολλά.

Να έρθει η ώρα να βγει το μωράκι να είναι γερό και μετά με όλη μου τη χαρά, να μιλήσω. Ζω γι' αυτό το θαύμα."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved