Αμαρυλλίς: «Το κακό είναι πως περνώντας ο χρόνος, η αγανάκτηση που είχαμε βιώσει όλοι κόπασε»
Showbiz

Αμαρυλλίς: «Το κακό είναι πως περνώντας ο χρόνος, η αγανάκτηση που είχαμε βιώσει όλοι κόπασε»

Σοκάρει την Αμαρυλλίς το ότι πολλοί πολίτες πια ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας;

«Δε με σοκάρει απλά, αλλά με θλίβει. Το κακό είναι περνώντας ο χρόνος, η αγανάκτηση που είχαμε βιώσει όλοι κόπασε. Ο κόσμος κουράστηκε να δείχνει την οργή του γιατί όλα πια πέφτουν στο κενό. Αν δεν ξεφύγουν οι πολιτικοί από τις τυπικές δηλώσεις και δεν περάσουμε στην ανάπτυξη, θα επαναλαμβάνεται απλά ένας φαύλος κύκλος» τόνισε στο ΕΓΩ.

Πέρασε αντιστοίχως άσχημα οικονομικά στη ζωή της; «Σαφώς. Οι γονείς μου ήταν αγωνιστές. Θεωρώ πώς το πιο σημαντικό θεμέλιο μιας οικογένειας είναι η αγάπη. Δεν υπήρξα στερημένο παιδί, αλλά ούτε και το πιο ευνοημένο. Έμαθα να ζω και να διαχειρίζομαι τόσο τα λίγα, όσο και τα πολλά χρήματα. Είμαι πολύ εγκρατής. Δεν έκανα ποτέ ιδιαίτερες σπατάλες. Απλά επενδύω, όσον αφορά τη δουλειά μου. Μου αρέσει η εικόνα μου να συνάδει με το τι παρουσιάζω.»

Ποιο είναι το πιο ακριβό ρούχο που έχει αγοράσει; «Έχει τύχει φορές που έχω δώσει και ένα σεβαστό ποσό για τα ρούχα μου. Δεν έχει να κάνει με ματαιοδοξία, αλλά θέλω να είναι όλα, όπως πρέπει. Θα μπορούσα να αρκεστώ σε πιο οικονομικές λύσεις, κάτι που θα συνέφερε και εμένα αλλά δεν το κάνω, γιατί σέβομαι τη δουλειά μου. Θέλω η εικόνα μου να είναι πολύ καλή. Δεν είμαι άνθρωπος όμως που προκαλώ είτε με το ντύσιμό μου είτε με τον τρόπο ζωής μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved