Οι τρεις άγνωστοι γιοι της Άννας Βίσση!
Showbiz

Οι τρεις άγνωστοι γιοι της Άννας Βίσση!

Μπορεί η Άννα Βίσση να είναι συνεχώς στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, ελάχιστοι όμως γνωρίζουν πως η τραγουδίστρια δεν έχει μόνο την κόρη της Σοφία Καρβέλα αλλά και τρεις γιους!

Η Ελληνίδα σταρ στο ταξίδι της στην Κένυα το 2010, όταν δέχτηκε πρόσκληση από τον Μητροπολίτη Κένυας Μακάριο και το Ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά», ώστε να βοηθήσει στην προσπάθεια που γινόταν τότε να δημιουργηθεί ένα ορφανοτροφείο εκεί για τα εκατοντάδες παιδιά που το έχουν ανάγκη, υιοθέτησε τρία αγοράκια.

Ο λόγος για τον Μπέρναρντ 13 ετών, τον Χάρισον 12 ετών και τον Πάτρικ 10 ετών σήμερα, που ζούσαν υπό απάνθρωπες συνθήκες στις φυλακές ανηλίκων, όταν το «Σοφία για τα Παιδιά» τα πήρε υπό την επίβλεψη και την προστασία του! Τότε η Άννα Βίσση εκδήλωσε την επιθυμία της να αναλάβει τα τρία αδέλφια μέσω του προγράμματος «Υιοθετώ ένα Παιδί» και άνοιξε την αγκαλιά της για όσες μέρες ήταν εκεί! Τα τρία αγοράκια δεν είχαν γνωρίσει ποτέ τους τη μητέρα τους, καθώς την έχασαν σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ ο πατέρας τους βρίσκεται στη φυλακή εδώ και χρόνια! Από τότε η Άννα Βίσση είναι για εκείνους η μητέρα τους και μαθαίνει ανελλιπώς νέα τους. Οι τρεις γιοι της της γράφουν ενώ επικοινωνεί και εκείνη συχνά μαζί τους για να μαθαίνει νέα τους, σύμφωνα με τη News.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved