Γιάννης Σπανός: «Τα ραδιόφωνα  παίζουν τραγούδια κατά παραγγελία. Επιτυχίες πέντε μηνών που αντικαθίστανται με άλλες αντίστοιχες»
Showbiz

Γιάννης Σπανός: «Τα ραδιόφωνα παίζουν τραγούδια κατά παραγγελία. Επιτυχίες πέντε μηνών που αντικαθίστανται με άλλες αντίστοιχες»

Ο Γιάννης Σπανός σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν πλέον υπάρχουν τραγούδια που ακούγοντάς τα «γεμίζουν» την ψυχή.

«Είναι πολύ σκόρπια. Υπάρχουν τα τραγούδια του Μάλαμα, των Κατσιμιχαίων, του Λειβαδά, του Μαχαιρίτσα. Πάντα υπάρχουν τραγούδια, το θέμα είναι ότι δεν ακούγονται στο ραδιόφωνο. Οι σταθμοί παίζουν τραγούδια κατά παραγγελία. Επιτυχίες πέντε μηνών που αντικαθίστανται με άλλες αντίστοιχες. Τα τραγούδια από μόνα τους αντέχουν στον χρόνο. Εμείς τότε είχαμε συμπαραστάτες. Προωθούνταν γενικά το ελληνικό τραγούδι και όχι ένας ή δύο συνθέτες. Από εκεί και πέρα ο καθένας διάλεγε», δήλωσε στο «musiccorner». Όσο για το αν πιστεύει ότι η εποχή έχει ανάγκη από συγκεκριμένα τραγούδια είπε: «Η κοινωνία ζητά κοινωνικό τραγούδι. Πολιτικό τραγούδι δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει. Ο κόσμος γι' αυτό επιστρέφει μετά μανίας στα παλιά ρεμπέτικα. Ήταν αληθινά τραγούδια. Οι νέοι ακούνε πιο πολύ τα παλιά, παρά τα νέα τραγούδια που βγαίνουν και είναι τραγούδια ...του supermarket. Επιμένω πως δεν φταίνε τα παιδιά που τα δημιουργούν. Φταίνε οι καιροσκόποι και οι εκμεταλλευτές ταλέντων. Με αυτούς τα βάζω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved