Μενεγάκη-Λάτσιος: Δεν θα βγει συναινετικό το διαζύγιο
Showbiz

Μενεγάκη-Λάτσιος: Δεν θα βγει συναινετικό το διαζύγιο

Σε ένα από τα πρώτα ραντεβού τους με τους δικηγόρους τους, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, μπορεί να έφυγαν μαζί από τη βίλα στα Μελίσσια, όμως σύμφωνα με πληροφορίες μόνο σύμπνοια δεν υπάρχει ανάμεσά τους.

Προορισμός των δύο εν διαστάσει συζύγων ήταν το δικηγορικό γραφείο καθώς θέλουν να πάρουν το διαζύγιό τους με τον πιο ήρεμο τρόπο. Κάτι που από ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να συμβεί καθώς στην πρώτη αυτή συνάντησή τους για να συζητήσουν το διαζύγιό τους ξεκίνησε η μεταξύ τους κόντρα που σύμφωνα με πληροφορίες έχει να κάνει καθαρά με τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Αυτή η ανατροπή σημαίνει πως το διαζύγιο του άλλοτε ζευγαριού δεν πρόκειται να βγει συναινετικό. Η ύπαρξη ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ τους, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει καμία ισχύ από τη στιγμή που κανένας από τους δύο εν διαστάσει συζύγους δεν συμφωνεί με αυτό. Όπως ακούστηκε στην εκπομπή “Πρωινή Μελέτη”, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος δεν πρόκειται να κάνουν πίσω στις απαιτήσεις τους και ήδη η κόντρα τους βρίσκεται στο ζενίθ της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved