Τζένη Θεωνά: «Είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης, το οποίο δεν κουβαλά όλο αυτό το κοινωνικό βάρος που κουβαλά ένας γάμος»
Showbiz

Τζένη Θεωνά: «Είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης, το οποίο δεν κουβαλά όλο αυτό το κοινωνικό βάρος που κουβαλά ένας γάμος»

Θέλει να γίνει μαμά η Τζένη Θεωνά;

«Θέλω πολύ να γίνω μαμά... Εδώ και 17 μήνες έχω αποκτήσει δύο ανίψια και μου έχουν πάρει τα μυαλά» τόνισε στο TVΈθνος. Παραδοσιακή χαζοθεία; «Πιο παραδοσιακή χαζοθεία δεν γίνεται. Είμαι ερωτευμένη μαζί τους. Είναι και αγόρια, βλέπεις... Ναι, θέλω πολύ να γίνω μαμά και να αποκτήσω οικογένεια.» Είναι και υπέρ του γάμου; «Όχι, είμαι υπέρ της οικογένειας και των όμορφων σχέσεων. Δεν τα πάω καλά με τα στερεότυπα. Πιο πολύ είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης, το οποίο δεν κουβαλά όλο αυτό το κοινωνικό βάρος που κουβαλά ένας γάμος. Είμαι υπέρ του να βρω τον άνθρωπό μου και μαζί του να καταφέρουμε να ζήσουμε όλο αυτό το μεγαλείο, όλη αυτήν τη μαγεία που ζει κανείς όταν γίνεται γονιός...» Δεν έχει ονειρευτεί ποτέ νυφικό, τούρτα, παραμυθένιο γάμο; «Ποτέ... Έχω ονειρευτεί όμως, ένα μεγάλο σπίτι γεμάτο ζωάκια και παιδιά. Έχω ονειρευτεί Κυριακές με τους γονείς μου, τα ανίψια μου, τα παιδιά μου, τον άντρα μου. Τα έχω όλα αυτά λίγο στο μυαλό μου σαν φωτογραφία, σαν κορνίζα...» Θέλει πολύ κόπο και τρόπο για να γίνεις σωστή μαμά... «Το ξέρω γιατί το ζω λόγω των παιδιών. Λέω ότι θα είμαι ψύχραιμη, cool, ότι μια χαρά θα τα συνδυάζω όλα, όμως γνωρίζω κατά βάθος πως θα έρθουν στιγμές που δεν θα είμαι ούτε ψύχραιμη, ούτε cool και που δεν θα προλαβαίνω να κάνω ένα μπάνιο. Θα είμαι μόνο έρμαιο του μητρικού μου φίλτρου (γέλια). Η ουσία της ζωής είναι η οικογένεια και η αγάπη, όσο κλισέ κι αν ακούγονται όλα αυτά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved