Γιώργος Γιαννιάς: «Με απέρριψαν και μεγαλύτεροι καλλιτέχνες από εμένα, μου έκλεισαν το μικρόφωνο στα μαγαζιά που δούλευα παλιότερα»
Showbiz

Γιώργος Γιαννιάς: «Με απέρριψαν και μεγαλύτεροι καλλιτέχνες από εμένα, μου έκλεισαν το μικρόφωνο στα μαγαζιά που δούλευα παλιότερα»

Στο νησί του, τη Ρόδο, τι μουσική άκουγε όταν ήταν μικρός ο Γιώργος Γιαννιάς; Ποιος τραγουδιστής θα ήθελε να είχε γίνει τώρα που μεγάλωσε;

«Ήθελα να γίνω ο Αντώνης Βαρδής, ο Στέλιος Καζαντζίδης και ο Γιάννης Πάριος. Δηλαδή τα ακούσματα που είχα από τον πατέρα μου» τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του ο Γιώργος Γιαννιάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello. Τον αντιμετώπισαν ρατσιστικά οι συνάδελφοί του έως τώρα; «Πριν από την κρίση άκουγα πολλά σχόλια σχετικά με τα μαγαζιά που εμφανιζόμουν. Όλη αυτή η αλλαγή του σκηνικού έκλεισε πολλά στόματα και καλλιτέχνες που είχαν ξεφύγει, προσγειώθηκαν επιτέλους στην πραγματικότητα.» Υπήρξαν στιγμές που μετάνιωσε που αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι; «Έχω πληγωθεί πολλές φορές από δουλειές και από συνεργασίες αλλά δεν με άγγιξε σε τέτοιο βαθμό που να πω τα παρατάω. Με απέρριψαν και μεγαλύτεροι καλλιτέχνες από εμένα, μου έκλεισαν το μικρόφωνο στα μαγαζιά που δούλευα παλιότερα. Παρόλα αυτά όσο και να στεναχωριόμουν, περιστασιακά όλες αυτές οι καταστάσεις με γέμιζαν με πείσμα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved