Ο κουμπάρος της Μενεγάκη και του Λάτσιου μιλά για το διαζύγιό τους
Showbiz

Ο κουμπάρος της Μενεγάκη και του Λάτσιου μιλά για το διαζύγιό τους

«Δεν πιστεύω ότι θα χωρίσουν». Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι το ζευγάρι θα χωρίσει. Ο λόγος για τον γνωστό ζωγράφο Άγγελο και νονό της μεγάλης κόρης της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, της Λάουρας, μιλάει για το διαζύγιο-βόμβα που συζητάει όλη η Ελλάδα.

«Δεν πιστεύω ότι δεν είναι μαζί. Όταν βλέπεις ένα ζευγάρι τόσο ζεστό, τρυφερό, ερωτευμένο και πόσο ωραία έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους, σημαίνει ότι οι γονείς θυσιάζουν πάρα πολύ χρόνο... Όταν λοιπόν τα πάντα για εκείνους είναι τα παιδιά τους, πώς είναι δυνατόν να σκέφτονται άλλους;» Μάλιστα, επεσήμανε ότι τους είδε πριν από είκοσι πέντε μέρες στο σπίτι τους.

Φάγανε όλοι μαζί το μεσημέρι και ο Άγγελος δεν είχε διακρίνει κάτι διαφορετικό στη συμπεριφορά τους... «Ήταν όπως κάθε φορά, δεν είχε περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό μου. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί. Εγώ θεωρούσα ότι η Ελένη και ο Γιάννης θα γεράσουν μαζί. Αν απέτυχαν αυτοί οι δύο, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτόμαστε ότι ο άνθρωπος ζευγαρώνοντας θα είναι ευτυχισμένος».

Ο Άγγελος κάνει και την αποκάλυψη. «Πριν από έξι μήνες μάλιστα συζητούσαν να κάνουν και τέταρτο παιδί... Πιστεύω ότι κρίση είναι και θα περάσει”. Ο Άγγελος θα τους δει για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους στις 9 του μήνα, που η βαφτιστήρα του η Λάουρα έχει γενέθλια.
Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved