Οι πρωταγωνιστές του The Hangover IV έκαναν άνω κάτω το κέντρο της Αθήνας
Showbiz

Οι πρωταγωνιστές του The Hangover IV έκαναν άνω κάτω το κέντρο της Αθήνας

Ένα διαφορετικό happening που πρόσφερε άφθονο θέαμα και χαμόγελα στο κέντρο της Αθήνας  οργάνωσαν οι πρωταγωνιστές του "The Hangover IV" που κάνει επίσημη πρεμιέρα σήμερα στο Θέατρο Αθηνά

Όλο το team της αναπάντεχης αυτής ξεκαρδιστικής κωμωδίας που έγραψε ο Μάνος Ψιστάκης και σκηνοθέτησε ο Αλέξανδρος Ρήγας βρέθηκε χθες το απόγευμα στο θέατρο της οδού Δεριγνύ προκειμένου να κάνει ένα γύρισμα για ένα έξυπνο διαφημιστικό clip που ετοιμάζουν οι συντελεστές.

Σύμφωνα με το concept η παρέα του "The Hangover IV" στα πλαίσια του Bachelor Party γυρίζει με μια κάμπριο πόντιακ την Αθήνα. Οδηγός ο Πέτρος Λαγούτης, συνοδηγός ο Μάριος Αθανασίου και στα πίσω καθίσματα και το καπώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Μάνος Πίντζης, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, η Μαρία Χανιωτάκη και η Αλεξία Στολιδάκη.

Σε τρελά κέφια και με πού γέλιο μπήκαν όλοι μαζί στο εντυπωσιακό αυτοκίνητο και βγήκαν στην Πατησίων προκαλώντας αναταραχή. Κορναρίσματα, χειροκροτήματα και κινητά στα χέρια από τον κόσμο που πραγματικά τους αποθέωσε.

Με την μουσική να παίζει δυνατά και την καλύτερή τους διάθεση πέρασαν από την Ομόνοια, ανέβηκαν στο Σύνταγμα και επέστρεψαν στο Θέατρο Αθηνά διασχίζοντας ουσιαστικά όλο το κέντρο. Δείτε τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved