Ελένη Μενεγάκη: «Δεν υπάρχει κανένα έλεος. Αυτή που βλέπετε στα περιοδικά δεν είναι η Ελένη αλλά ένας κυνηγημένος άνθρωπος»
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν υπάρχει κανένα έλεος. Αυτή που βλέπετε στα περιοδικά δεν είναι η Ελένη αλλά ένας κυνηγημένος άνθρωπος»

Μετά από 2,5 χρόνια σιωπής η Ελένη Μενεγάκη ανοίγει την καρδιά της και μιλά για τη ζωή της, τον σύντροφο της, τα παιδιά της αλλά και το κυνηγητό από τους φωτογράφους!

«Αυτό το πράγμα με τους φωτογράφους δεν φαίνεται να τελειώνει. Δεν υπάρχει κανένα έλεος απέναντί μου. Ναι, να καταλάβω το κυνήγι στην αρχή της σχέσης μου, άλλα μετά από τόσα χρόνια, γιατί να συνεχίζεται ακόμη; (...)

Αυτό που βλέπει το κοινό στα περιοδικά δεν είναι η πραγματική Ελένη, είναι η εικόνα ενός ανθρώπου κυνηγημένου», λέει η Ελένη Μενεγάκη στο περιοδικό People που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή, 16 Ιουνίου, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά από 2 ½ χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη μιλά για όλα, εξηγώντας γιατί δεν είναι πλέον η ίδια γυναίκα που ξέραμε. «Η ζωή μπορεί να είναι τα πάντα και αυτό μου το δίδαξε ο σύντροφος μου», αναφέρει ενώ όταν έρχεται η στιγμή να μιλήσει για τα παιδιά της τονίζει: «Θέλω τα παιδιά μου να γνωρίσουν όλα όσα αγάπησα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved