Τι λέει ο δισεκατομμυριούχος που πήγε να πνίξει την γυναίκα του και τηλεσέφ! (Νέες φωτό)
Showbiz

Τι λέει ο δισεκατομμυριούχος που πήγε να πνίξει την γυναίκα του και τηλεσέφ! (Νέες φωτό)

Χθες, όπως έγινε γνωστό, ο Charles Saatchi πήγαινε πνίξει την γυναίκα του και τηλεσέφ Nigella Lawson. Το γεγονός αυτό και με αποδείξεις-φωτογραφίες κάνει το γύρο του διαδικτύου!


Ο δισεκατομμυριούχος δέχθηκε προειδοποίηση από τις αστυνομικές αρχές για την επίθεση στη σύζυγο του και σε συνέντευξη του στο «London Evening Standard» είπε πως απλά... έπαιζαν!

Και τόνισε: «Δεν υπήρχε λαβή από το λαιμό. Απλά παίζαμε! Οι εικόνες είναι όντως τρομακτικές, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, μιας και δίνουν μια πιο τραγική εντύπωση. Η Nigella έκλαιγε, όχι επειδή πονούσε, αλλά επειδή δεν της αρέσει να μαλώνουμε. Καθόμασταν έξω από το εστιατόριο και είχαμε έναν έντονο καυγά για τα παιδιά. Έτσι, κράτησα το λαιμό της Nigella, προσπαθώντας έτσι να τονίσω αυτό που της έλεγα!»

Αποκάλυψε: «Μέχρι να επιστρέψουμε σπίτι, είχαμε συμφιλιωθεί. Απλά επειδή οι παπαράτσι από τη στιγμή που έσκασε η ιστορία μας την είχαν στημένη έξω από το σπίτι, είπα στη Nigella να πάρει τα παιδιά και να φύγουν για λίγο, μέχρι να καταλαγιάσει ο ντόρος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved