Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τα Mad Video Music Awards 2013 by Vodafone
Showbiz

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τα Mad Video Music Awards 2013 by Vodafone

To Gossip-tv σας στέλνει την Τρίτη 25 Ιουνίου , στο γήπεδο του Tae Kwon Do για να παρακολουθήσετε από κοντά , την 10η απονομή των βραβείων Mad!

Απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί και πάρτε μέρος στην κλήρωση!
Ο μοναδικός ελληνικός μουσικός θεσμός των Mad Video Music Awards συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια και το γιορτάζει με ένα ανατρεπτικό μουσικό θέαμα! Τα Mad Video Music Awards 2013 by Vodafone εξελίσσονται και παρουσιάζουν για 10η συνεχή χρονιά ένα επετειακό on stage show από το οποίο θα παρελάσουν όλοι οι αγαπημένοι καλλιτέχνες με εντυπωσιακά acts!
Τα Mad Video Music Awards by Vodafone είναι μια απονομή βραβείων, ισάξια με αυτές του εξωτερικού, που το δικαίωμα ψήφου ανήκει αποκλειστικά στο κοινό και όχι σε κάποια ειδική επιτροπή.]


Τα Βραβεία αφορούν μόνο στο σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο και προκύπτουν σαν υποψηφιότητες σύμφωνα με συγκεκριμένους όρους.


{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame?itemid=265483&url=gossip-tv.gr|579|1000{/iframe}
Κάθε χρόνο περισσότερα από 100.000 άτομα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν το αγαπημένο τους video clip μεταξύ των κατηγοριών των βραβείων και να αναδείξουν τους νικητές, καθιερώνοντας τα Mad Video Music Awards ως έναν έγκυρο θεσμό μουσικών βραβείων.
Tα Mad Video Music Awards φιλοξενούν κάθε χρόνο μεγάλους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες (Kwan, Reammon, Schiller, Sunrise Avenue, N-Dubz, Hurts, Until June, Inna, Dan Balan, Gregoire) με εμφανίσεις που "απογειώνουν" την ατμόσφαιρα και με ανατρεπτικά live ντουέτα!
Mad Video Music Awards by Vodafone. To μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved