VMA: Παραλίγο να πέσει η Demy!
Showbiz

VMA: Παραλίγο να πέσει η Demy!

Η Demy σε ραδιοφωνική της συνέντευξη αποκάλυψε πως στα MAD Video Music Awards παραλίγο να φάει τούμπα και δηλώνει ερωτευμένη!


«Πήγα να πέσω από το τρέμουλο πηγαίνοντας να παραλάβω το βραβείο μου! Δεν θα ξεπεράσω ποτέ αυτό το άγχος» είπε στο «89,8 Δρόμος Fm».

Όσο για την αναγνωρισιμότητα δήλωσε στην Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Υπάρχουν φορές που νιώθω τα βλέμματα, και αυτό μπορεί να με περιορίσει. Αλλά με τις κολλητές μου όταν βγαίνω είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Κάνω τις χαζομάρες μου κανονικά. Μπορεί και να στεναχωρηθώ αν δω κάποια μη κολακευτική φώτο, αλλά παράλληλα προσπαθώ να είμαι χαλαρή και να μην έχω το άγχος της εικόνας που υπάρχει στη showbiz».
Στην ερώτηση «Αν είναι ερωτευμένη» η νεαρή τραγουδίστρια, απάντησε: «Είμαι καλά»! Ό σο για το πώς θέλει έναν άντρα είπε: «Να είναι δοτικός, να ενδιαφέρεται, ν΄ασχολείται και να μην βαριέται. Μια γυναίκα θέλει προσοχή και φροντίδα. Θέλω να τον εμπιστεύομαι και να μην μου δίνει δικαιώματα. Ζηλεύω, αλλά όσο πρέπει. Η πολλή ζήλια κουράζει από ένα σημείο και μετά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved