Οι Έλληνες celebrities ζωγραφίζουν την Ελλάδα
Showbiz

Οι Έλληνες celebrities ζωγραφίζουν την Ελλάδα

25 δημοφιλείς Έλληνες celebrities συμμετέχουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πρωτότυπη ενέργεια drawMyGreece της Brands Galaxy.

Το ελληνικό καλοκαίρι, ένα αισιόδοξο μήνυμα, μια ξεχωριστή αφιέρωση, μια αγαπημένη εικόνα, είναι κάποια από τα θέματα που διάλεξαν οι Έλληνες stars για να υποστηρίξουν την ενέργεια drawMyGreece της brandsGalaxy, που υλοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Οι επισκέπτες της brandsGalaxy που απέκτησαν τα “Ipanema flip flops” αυτόματα συμμετείχαν και στην κλήρωση για μια από τις συλλεκτικές θήκες που είχαν σχεδιάσει οι δημοφιλείς celebrities, εμπνευσμένοι από το ελληνικό καλοκαίρι. Μέρος των εσόδων θα δοθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Οι celebrities που συμμετείχαν σε αυτή την ενέργεια ήταν: ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου, ο Θανάσης Αλευράς, η Δούκισσα Νομικού, η Μαρία Μπεκατώρου, η Ναταλία Γερμανού, ο Θανάσης Πάτρας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ευγενία Μανωλίδου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Θωμαή Απέργη, η Άντα Λιβιτσάνου, η Ελένη Καρποντίνη, η Κρυσταλλία, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, η Λάουρα Νάργες, η Μαντώ, ο Νίκος Γκάνος, η Σύλβια Δελικούρα και οι 48 ώρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved