Σολωμού-Μουζουράκης: Χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης!
Showbiz

Σολωμού-Μουζουράκης: Χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης!


"Δεν κατάλαβα καν πώς πέρασαν αυτά τα τρία χρόνια και αυτό είναι το σημαντικό" έλεγε η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξή της τον περασμένο Μάρτιο. Δυστυχώς όμως μετά από τρία χρόνια σχέσης, ήλθε ο χωρισμός ανάμεσα στο ζευγάρι! Σύμφωνα με τους φίλους του ζευγαριού η κρίση στη σχέση τους ξεκίνησε δυο μήνες μετά, όταν εκείνη βρισκόταν σε περιοδεία με τον Αλέξη Γεωργούλη και ο Πάνος έκανε πρόβες για την πετυχημένη κωμωδία Hangover IV!

"Όσο πιο κοντά έρχονταν οι δύο άντρες (Αθανασίου - Μουζουράκης) τόσο το ζευγάρι απομακρυνόταν" αναφέρουν στο περιοδικό OK πηγές από το περιβάλλον τους.
Η οριστική ρήξη στη σχέση τους ήρθε στις αρχές Ιουνίου!
Οι πρώτοι ψίθυροι σχετικά με τον χωρισμό ξεκίνησαν στις 12 Ιουνίου όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε στην πρώτη αλλά ούτε και την περασμένη Τετάρτη στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Hangover iv"
Από την άλλη πλευρά, όσοι επιβεβαιώνουν την είδηση του χωρισμού φροντίζουν να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. «Ήταν ένας μεγάλος έρωτας που δεν πρόλαβε να φθαρεί. Υπάρχουν τόσα έντονα συναισθήματα και από τις δυο πλευρές που δεν μπορούν να σβήσουν από τη μία μέρα στην άλλη» λέει η ίδια πηγή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved