Η Τσιμτσιλή φωτογραφίζεται πρώτη φορά μετά τη γέννα και δηλώνει:«Μου δημιούργησε μεγάλη συγκίνηση, έκλαιγα σαν χαζομαμά»
Showbiz

Η Τσιμτσιλή φωτογραφίζεται πρώτη φορά μετά τη γέννα και δηλώνει:«Μου δημιούργησε μεγάλη συγκίνηση, έκλαιγα σαν χαζομαμά»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφίζεται πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κορούλας της

και μιλά για τον τοκετό, την επιλόχεια κατάθλιψη και την κορούλα της, Νάγια!

Για την επιλόχεια κατάθλιψη λέει στο περιοδικό ΕΓΩ: «Έγινα απλώς πιο ευσυγκίνητη από αυτό που είμαι ήδη! Για δύο εβδομάδες ήταν πολύ έντονο. Έκλαιγα σαν χαζομαμά. Ειδικά το πρώτο διάστημα., που παρατηρούσα το καθετί που έκανε το μωρό, μου δημιούργησε τόσο μεγάλη χαρά και συγκίνηση, που δεν μπορώ να το εξηγήσω» είπε η παρουσιάστρια.

Για τον μπαμπά-Θέμη δηλώνει: «Είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς. Έχει άγχος τις καθημερινές όταν γυρνάει αργά λόγω φόρτου εργασίας, αλλά παρ' όλα αυτά ξυπνάει και εκείνος το βράδυ για να είναι μαζί μας. Είναι πολύ γλυκός. Της τραγουδάει και τη φροντίζει. Μαγικές στιγμές και εικόνες που δεν περιγράφονται».

Για την καθημερινότητα με την μικρούλα λέει: «Έχω κατεβάσει τους ρυθμούς μου, είμαι πιο χαλαρή . Με πετυχαίνεις σε μία πολύ όμορφη περίοδο. Ειδικά τον πρώτο μήνα, που το μωρό ξυπνούσε συνέχεια, είχα μονίμως κλειστό το κινητό μου. Είμαι ένας άνθρωπος που αν δεν έχει πρόγραμμα, δεν μπορεί να λειτουργήσει, παρ' όλα αυτά το μωρό μου έκανε ακόμα ένα καλό. Με έβγαλε για λίγο από τους έντονους ρυθμούς. Αυτό που ζω είναι μια εμπειρία που δεν περιγράφεται με λέξεις».
Πάντως η Σταματίνα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, είναι ξανά σε φόρμα και πιο όμορφη από ποτέ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved