Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν θα τρελαθώ αν μου τα πάρει όλα η τράπεζα! Ένα ακίνητο θα μου πάρει, δεν θα μου πάρει την ψυχή!»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν θα τρελαθώ αν μου τα πάρει όλα η τράπεζα! Ένα ακίνητο θα μου πάρει, δεν θα μου πάρει την ψυχή!»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πέρα από ηθοποιός είναι και επιχειρηματίας. Καθώς έχει ένα καφέ στην Αργυρούπολη και ένα μαζί με τον αδελφό του στο Μεσολόγγι.

Σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν εν καιρώ κρίσης ήταν παρακινδυνευμένο να πάρω το ρίσκο να ανοίξεις δικές του επιχειρήσεις. «Ίσα- ίσα που σε περίοδο κρίσης είναι που χρειάζεται τονωτικές ενέσεις η αγορά. Από την άλλη, είμαι σε μία ηλικία που με παίρνει να πάρω τα ρίσκα μου και αν μου βγουν, μου βγήκαν. Δεν θα τρελαθώ αν μου τα πάρει όλα η τράπεζα! Ένα ακίνητο θα μου πάρει, δεν θα μου πάρει την ψυχή! Δεν έχω βασίσει όλη μου τη ζωή σε αυτές τις δύο επιχειρήσεις, για να φοβάμαι ότι θα καταστραφώ! Ακόμα και τις δόσεις του στεγαστικού δανείου που έχω πάρει, προσπαθώ να τις πληρώνω πάντα στην ώρα τους, αλλά αν δεν τα καταφέρω ένα μήνα δεν θα πεθάνω κιόλας! Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι αναγκάστηκα να κάνω ρύθμιση των οφειλών μου στην ελληνική εφορία, γιατί όταν φορολογείσαι με 40 % και ένα ακόμα 16 % πηγαίνει στο ΙΚΑ, αντιλαμβάνεσαι ότι το κράτος έχει γίνει όχι απλά συνέταιρος στην επιχείρησή σου, αλλά μάλλον το αφεντικό, αφού έχει μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών από εσένα. Πίστεψε με, έχω δώσει πάρα πολλά χρήματα στο ελληνικό κράτος τα τελευταία χρόνια και με στεναχωρεί που βλέπω ότι δεν πιάνουν τόπο! Όπως θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον άδικο, ενώ έχω δώσει στην εφορία στο πέρασμα των χρόνων, πολλές χιλιάδες ευρώ, να κινδυνεύω να πάω φυλακή, ακόμα και αν χρωστάω 1000 ευρώ», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved