Φουρέιρα: «Μπορεί σε λίγο καιρό να χωρίσω ή να κάνω άλλη σχέση»
Showbiz

Φουρέιρα: «Μπορεί σε λίγο καιρό να χωρίσω ή να κάνω άλλη σχέση»

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Πελέκη, που κλείνουν ένα χρόνο και αν σκέφτεται να παντρευτεί σύντομα!


Η τραγουδίστρια, διατηρεί εδώ και ένα χρόνο σχέση με τον Δημήτρη Πελέκη. Είναι ερωτευμένη, αλλά κρατά και κάποια πράγματα για τον εαυτό της:
«Όσο μεγαλώνω, παρατηρώ ότι κρατάω πράγματα για τον εαυτό μου. Είμαι λίγο μαζεμένη, δεν τα δίνω όλα στην σχέση και δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό. Παλιότερα, τα έδινα όλα. Όταν τέλειωνε λοιπόν μια σχέση σκεφτόμουν ότι ίσως δεν έπρεπε να δείξω ποια είμαι ακριβώς. Το να δείχνουμε τα μειονεκτήματα και τις ανασφάλειες μας ίσως να μην είναι σωστό. Ο Δημήτρης, παρόλο που θα κλείσουμε ένα χρόνο μαζί, δεν θεωρώ ότι ξέρει όλα μου τα χαρακτηριστικά. Ίσως η σχέση μας να συνέπεσε σε μια περίοδο που είμαι πολύ φορτωμένη επαγγελματικά για μένα. Από την άλλη, σκέφτομαι "αν τα δίνεις όλα από την αρχή, μετά τι θα γίνει».


Όσο για το αν σκέφτεται να παντρευτεί δηλώνσει στο Περιοδικό "People"
«Απολαμβάνω την ζωή. Είμαι καλά και ευτυχισμένη. Είμαι σε μια ηλικία που δεν σκέφτομαι να παντρευτώ. Μπορεί σε λίγο καιρό να χωρίσω ή να κάνω μια άλλη σχέση. Δεν είναι σωστό λοιπόν κάθε φορά να μιλάω για έναν άλλον άνθρωπο. Όταν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, θα σου βγει και η επιθυμία για οικογένεια και παιδιά. Το "για πάντα" με τρομάζει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved