Σκορδά-Λιάγκας: Η απόδρασή τους στη Κεφαλονιά και η αλήθεια για το επαγγελματικό τους μέλλον!
Showbiz

Σκορδά-Λιάγκας: Η απόδρασή τους στη Κεφαλονιά και η αλήθεια για το επαγγελματικό τους μέλλον!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αυτό το διάστημα απολαμβάνουν  τις διακοπές με το γιο τους, Γιάννη.

Όπως είναι γνωστό, την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι παρέμεινε για λίγο χωριστά καθώς η Φαίη Σκορδά μαζί με το γιο της ταξίδεψαν στο Κιλκίς για να δει τους γονείς της και να περάσουν λίγες μέρες μαζί.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι αφού άφησε το γιο του στα ασφαλή χέρια της γιαγιάς και του παππού του πραγματοποίησε μια ρομαντική απόδραση στην Κεφαλονιά.Χαλαροί, ήρεμοι και πολύ ερωτευμένοι κολύμπησαν στα καταπράσινα νερά του νησιού, έκαναν τις βόλτες τους και για μια ακόμη φορά δοκίμασαν την κουζίνα της Τασίας στο Φισκάρδο.

Η οικογένεια Λιάγκα θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα και στη συνέχεια θα αποδράσουν σε άλλα νησιά με τελικό προορισμό των διακοπών τους την Τήνο όπου θα βρεθούν στις αρχές Αυγούστου.

Όσον αφορά το επαγγελματικό τους μέλλον στο Mega, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, μπορεί ακόμα να μην έχουν δώσει επίσημα τα χέρια με το κανάλι για τη συνέχιση του «Πρωινό mou», ωστόσο οι συζητήσεις με τους ιθύνοντες βαίνουν σε καλό δρόμο. Την ίδια στιγμή διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι το πρόσφατο δείπνο με τον Γιάννη Λάτσιο ήταν επαγγελματικό, αφού ο δημοσιογράφος και ο γενικός διευθυντής του προγράμματος του Ant1 είναι και φίλοι!

πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved