Ανδρέας Μπάρκουλης: Οι γυναίκες της ζωής του
Showbiz

Ανδρέας Μπάρκουλης: Οι γυναίκες της ζωής του

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης υπήρξε ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες.

Ωστόσο η Αλέκα Στρατηγού ήταν η πρώτη γυναίκα που τον έκανε να ν’ ανέβει της εκκλησίας το 1958. Μετά τον χωρισμό τους ντύθηκε για δεύτερη φορά γαμπρός, αλλά η σύζυγός του δεν άνηκε στον χώρο της υποκριτικής.

Η τελευταία του σύζυγος ήταν η Μαρία, με την οποία παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο τον Ιούνιο του 2016. Η Μαρία ήταν θαυμάστριά του και από τον έρωτά τους γεννήθηκε ο Νίκος.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μπάρκουλης σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι η Μαρία και ο Νίκος είναι οι άγγελοί του στην γη. Από την ζωή του όμως πέρασαν πολλές γυναίκες ανάμεσά τους η Καίτη Γκρέυ, η Ματούλα, η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στην αυτοβιογραφία του –από την οποία έχουν δημοσιευθεί μερικά αποσπασματα- αναφέρεται στο χαστούκι που του είχε δώσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Έρωτας στους αμμόλοφους». Το χαστούκι ήταν τόσο φυσικό, που ο ηθοποιός έφυγε από το πλάνο -όπως έπρεπε- από την δύναμη της Αλίκης. Η σχέση του με την Τζένη Καρέζη δημιουργήθηκε στην ταινία «Τζένη- Τζένη».

Ο έρωτας τους τελείωσε όταν η ηθοποιός πήγε στην Γαλλία για σπουδές και απομακρύνθηκαν. Με την Καίτη Γκρέυ είχε μια όμορφη σχέση και όπως είχε γράψει η τραγουδίστρια στο βιβλίο της της φερόταν με τρυφερότητα και ήταν απέναντί της τζέντλεμαν. Με την Ματούλα γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 13 χρονών και ο Ανδρέας Μπάρκουλης έκανε γυρίσματα κοντά στο σπίτι της. Ήταν ο πρώτος άντρας που μπήκε στην ζωή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved