Η Ρούλα Κορομηλά έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί, η Μοιραράκη με μαγιώ και το ξέσπασμα της Μενεγάκη
Showbiz

Η Ρούλα Κορομηλά έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί, η Μοιραράκη με μαγιώ και το ξέσπασμα της Μενεγάκη

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε πολλά θέματα. Η showbiz δεν ησυχάζει ποτέ και το αποδεικνύει. Ποια από αυτά όμως σας κέντρισαν το ενδιαφέρον;


Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε μέσω twitter στις «μπηχτές» για τον πρώην αρραβωνιαστικό της. Η παρουσιάστρια πλέον δίνει απαντήσεις σε ότι την αφορά και την ενοχλεί.
Η Ρούλα Κορομηλά είναι ανανεωμένη και το δείχνει. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στην Μύκονο και η σιλουέτα της μαγνητίζει τα βλέμματα, αφού έχει χάσει αρκετά κιλά.
Η Δέσποινα Μοιραράκη φόρεσε το μαγιώ της και κάνει τα μπάνια της στις παραλίες της Μυκόνου. Η επιχειρηματίας έχει αυτοπεποίθηση είναι ερωτευμένη και φαίνεται.
Η Ελένη Μενεγάκη, όπως είναι γνωστό , έχει εκνευριστεί αφάνταστα με τους παπαράτσι γι' αυτό άλλωστε και χρησιμοποιεί τα social media και ανεβάζει φωτογραφίες της από την καθημερινότητάς της ώστε να μην την παρακολουθούν!
Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν αντιλήφθηκε τους φωτορεπόρτερ, έβαλε κουκούλα, μαντήλα ή οτιδήποτε βρει για να καλύψει το πρόσωπό της. «Δεν αντέχω άλλο... Μου "βιάζουν" την προσωπική ζωή. Δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία...». Η Ελένη ξέσπασε! «Και η υπομονή έχει τα όριά της».
Τέλος, εκεί που ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήγε να ορθοποδήσει ήρθε νέο «χτύπημα». Το νέο επαγγελματικό του εγχείρημα στην Κύπρο σταμάτησε πριν καλά καλά ξεκινήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved