Πρώτο θέμα στην Bild ο Ρέμος: «Εκτροχιάστηκε Έλληνας τραγουδιστής και χλεύαζε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε»
Showbiz

Πρώτο θέμα στην Bild ο Ρέμος: «Εκτροχιάστηκε Έλληνας τραγουδιστής και χλεύαζε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε»

Πού να το φανταζόταν ο Αντώνης Ρέμος ότι θα γινόταν πρώτο θέμα στην Bild με αφορμή τα όσα είπε για τον Σόιμπλε στην συναυλία του στο Νησί των Ανέμων!


"Εκτροχιάστηκε Ελληνας τραγουδιστής και χλεύαζε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε ένα πάρτι για 1.500 πλούσιους και διάσημους στην Μύκονο, όπου καταναλώθηκαν 300 μπουκάλια σαμπάνιας, η ακριβότερη από τις οποίες τιμάται στα 25.000 ευρώ", γράφει η Bild και συνεχίζει: "Το πλήθος ζητωκραύγαζε και γέλαγε σε κάθε σχόλιο του τραγουδιστή για την αναπηρία του υπουργού Οικονομικών, που προκλήθηκε από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το 1990".
Ενώ πιο κάτω σημειώνει: "Φοβούνται για τις κρυφές τους πισίνες και τα πολυτελή γιοτ, ο έλεγχος για τα οποία έχει γίνει πιο εντατικός από τις ελληνικές αρχές" και ειρωνεύεται τη χλιδή του πάρτι σε σύγκριση με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας σήμερα!

O Aντώνης Ρέμος να αναφέρουμε ότι χθες μίλησε στο gossip-tv.gr και είπε για τα όσα συνέβησαν στη συναυλία του: «Δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι, εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο, και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ, για όλα τα άλλα, το κάνουν όλοι οι άλλοι, ούτε θέλω, ούτε πρέπει ούτε είναι δουλειά μου να απολογηθώ. Όσον αφορά το χιούμορ που έκανα με τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας, είναι χιούμορ, χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά ΧΙΟΥΜΟΡ. Το χιούμορ του μέσου Έλληνα! Σε αυτούς ανήκω κι εγώ, και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στην σκληρή, σημερινή πραγματικότητα, στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε.
Αντώνης Ρέμος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved