Έλλη Κοκκίνου μιλάει για το διαζύγιο και τις ανασφάλειές της
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου μιλάει για το διαζύγιο και τις ανασφάλειές της

Για το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, αλλά και τις σχέσεις που διατηρεί πλέον με τον πρώην σύζυγό της μίλησε η Έλλη Κοκκίνου.

«Ό,τι και αν μου έχει κάνει κάποιος άνθρωπος, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον πατέρα του παιδιού μου που σημαίνει ότι τον έχω αγαπήσει πολύ και ζήσαμε μαζί 10 χρόνια, δεν θα μπορούσα να πω ποτέ ότι δεν θέλω να τον βλέπω. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό τα λέει όλα. Όσο και αν διαφωνούμε σε κάποια πράγματα, υπάρχουν άλλα στα οποία συμφωνούμε όπως άλλωστε και όλοι οι γονείς» τόνισε στο Hello. Λένε ότι οι γυναίκες όταν φεύγουν από ένα γάμο είναι εκείνες που σκέφτονται περισσότερο εάν έπραξαν σωστά ή όχι. Σκέφτηκε κάποιες φορές μέσα της εάν κάνει σωστά η λάθος; «Η αλήθεια είναι ότι αυτό μέχρι κάποιο σημείο το αναρωτιέσαι». Μέχρι ποιου σημείου όμως; «Μέχρι λίγο μετά την απόφαση να χωρίσεις. Είναι πολύ σοβαρή απόφαση ένας χωρισμός για να μην την έχεις σκεφτεί σωστά, απλώς μετά μπαίνουν στη μέση οι ανασφάλειες, αν έκανα καλά ή όχι. Όταν μια ώριμη γυναίκα με παιδί παίρνει μια τέτοια απόφαση λογικά πρέπει να είναι σίγουρη 100%. Ένα παιδί δεν είναι μια σακούλα που το μεταφέρεις από σπίτι σε σπίτι ούτε μια κούτα μετακόμισης. Δεν παίζεις με την ψυχή του. Εγώ το σκέφτηκα καλά και έτσι έκρινα ότι πρέπει να κάνω. Οποιεσδήποτε σκέψεις ακολούθησαν μετά ήταν από την ανασφάλεια που προέκυψε από τις νέες αλλαγές στη ζωή μου».

Ο γιος της έχει συνειδητοποιήσει το χωρισμό των γονιών του; «Και βέβαια. Αυτό εξάλλου είναι και το πιο σωστό, έπρεπε να ξέρει όλη την αλήθεια. Τα παιδιά δεν παύουν ποτέ να ελπίζουν και πρέπει οι γονείς να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι μαζί τους. Όσον αφορά το γιο μου, πάντα προλαβαίνω τις καταστάσεις και συμβουλεύομαι πάντα την παιδοψυχολόγο για πράγματα που προβλέπω ότι μπορούν να συμβούν έτσι ώστε να προλαβαίνω τις απαντήσεις που πρέπει να του δώσω.»

Ποια είναι η πιο δύσκολη ερώτηση που της έχει κάνει ο Αλέξανδρος; «Τα παιδιά σε ρωτάνε πράγματα που σε κολλούν στον τοίχο. Θυμάμαι μια δύσκολη ερώτηση του ήταν γιατί χωρίσαμε με τον πατέρα του και γιατί δεν τον ρώτησα. Αλλά ευτυχώς και πάλι είχα ρωτήσει από πριν την ειδικό και με είχε συμβουλεύσει να να πω όλη την αλήθεια. Του είπα λοιπόν ότι δεν ταιριάζαμε με τον μπαμπά, δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε να ζούμε μαζί, εσύ θα ζεις με τη μαμά και όποτε θες θα βλέπεις τον μπαμπά, όπως κι εκείνος εσένα. Άλλωστε κάποιες αποφάσεις τις παίρνουν μόνο οι μεγάλοι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved