Μακρυπούλια: «Tι πιστωτικές χρεώναμε, ένας Θεός ξέρει!»
Showbiz

Μακρυπούλια: «Tι πιστωτικές χρεώναμε, ένας Θεός ξέρει!»

Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλά για την οικονομική κρίση και τις σπατάλες που έχει κάνει!


«Έχω ζήσει πολλά χρόνια, με πολύ λίγα χρήματα. Ο καθένας, βέβαια, διαμορφώνει στην πορεία τις ανάγκες του, ανάλογα και με το πόσα χρήματα μπορεί να βγάλει... Δεν προέρχομαι από μία ευκατάστατη οικογένεια και έχω δουλέψει πάρα πολύ για να μπορέσω να κερδίσω κάποια χρήματα και να καταφέρω να αγοράσω αυτό το ένα σπίτι που έχω σήμερα» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Omikron» Κύπρου.


Όσο για τις σπατάλες που έχει κάνει λέει: «με τις δύο κολλητές μου βγαίναμε, μία περίοδο της ζωής μας, σχεδόν κάθε βράδυ, καμία όμως από τις τρεις μας -αν και δουλεύαμε και οι τρεις- δεν είχε πολλά χρήματα μαζί της. Το πώς τα καταφέρναμε δεν μπορώ να καταλάβω! Και ήμασταν και περήφανες -δεν είναι ότι βγαίναμε και μας κερνούσαν. Τώρα πώς γινόταν, τι κάρτες χρεώναμε, ένας Θεός ξέρει! Και τότε έκανα μόνο ραδιόφωνο και τα χρήματα ήταν, ούτως ή άλλως, πολύ λίγα».


«Πλέον, έχω καταφέρει να αποκτήσω ένα σπίτι. Έχω κάνει κάποιες επενδύσεις, αλλά δεν είμαι καλή σ' αυτά. Ευτυχώς με βοηθά πάρα πολύ ο μπαμπάς μου σε κάποια θέματα, διαφορετικά δεν θα είχα μεγάλη επαφή» τονίζει η ηθοποιός και παρουσιάστρια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved