Πηνελόπη Πλάκα: «Η πρώτη νύχτα που έκλεισα την πόρτα κι έμεινα μόνη, ήταν ό,τι πιο δύσκολο είχα ζήσει έως εκείνη τη στιγμή»
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: «Η πρώτη νύχτα που έκλεισα την πόρτα κι έμεινα μόνη, ήταν ό,τι πιο δύσκολο είχα ζήσει έως εκείνη τη στιγμή»

Ήταν δύσκολος ο αποχωρισμός από τους γονείς της;

«Δύσκολη η πρώτη νύχτα μοναξιάς; Αν και φρόντισαν να μην έχουμε δακρύβρεχτους αποχαιρετισμούς και θέλησαν να μου δείξουν πως είναι ψύχραιμοι, η πρώτη νύχτα που έκλεισα την πόρτα κι έμεινα μόνη, ήταν ό,τι πιο δύσκολο είχα ζήσει έως εκείνη τη στιγμή» τόνισε στο TVΈθνος η Πηνελόπη Πλάκα. Φοβήθηκε; «Φυσικά, και φοβόμουν για καιρό. Πιστεύω δε πως κι εκείνοι φοβόντουσαν και ανησυχούσαν, απλώς το παίζαμε όλοι ψύχραιμοι για να μην κάνουμε χειρότερα τα πράγματα (γέλια)!» Η μαμά της πώς και δεν θέλησε να πάρει τον ίδιο δρόμο με εκείνη; «Ποιος είπε ότι δεν το θέλησε (γέλια); Ομως στην πορεία διαπίστωσε πως αυτό το όνειρό της δεν θα γινόταν πραγματικότητα. Και πανελλαδικές που έδωσα, θέλησα να περάσω Παιδαγωγική και όχι Νομική.» Και πέρασε; « Ναι, έχω περάσει στα Ιωάννινα και φροντίζω να δίνω τα μαθήματα που χρωστάω.» Η υποκριτική πώς προέκυψε; «Δεν ξέρω... Υπήρχε πάντα μέσα μου, ήταν η ανάγκη για έκφραση, για δημιουργία.» Η υποκριτική κατά καιρούς είναι και μόδα... «Σε καμία περίπτωση δεν θέλησα να μπω στον χώρο γι' αυτό. Όπως είπα ήδη, ήταν ανάγκη έκφρασης.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved