Το ξέσπασμα της Πασχαλίδου: «Δεν πατούσε το πόδι της στην ΕΡΤ. Ούτε καν τη βλέπαμε»!
Showbiz

Το ξέσπασμα της Πασχαλίδου: «Δεν πατούσε το πόδι της στην ΕΡΤ. Ούτε καν τη βλέπαμε»!

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μιλά για την περίοδο που παρουσίασε την Eurovision, τον πόλεμο που δέχθηκε και δεν διστάζει να τα «χώσει» για ακόμα μια φορά στην Δάφνη Μπόκοτα!

"Οι απλοί πολίτες ήταν ευγενικοί και γλυκείς. Σε επαγγελματικό επίπεδο δεχόμουν τεράστιο πόλεμο! Αν δείτε το ημερολόγιό μου εκείνη την περίοδο, θα βάλετε τα κλάματα. Όταν κοιτάζω πίσω, βλέπω πόσο δυνατός άνθρωπος είμαι, χάρη όλων αυτών που συνέβησαν... Ήθελα να κάνω την οικογένειά μου υπερήφανη, να νιώσουν ότι τουλάχιστον εγώ πέτυχα το όνειρο να γυρίσω στην πατρίδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα με τις αδελφές μου να κλαίνε βλέποντας στην τηλεόραση να με ...χτυπάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ" λέει χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για την περίοδο που παρουσίασε την Eurovision στο περιοδικό EΓΩ!

Όσο για τη δήλωση της Δάφνης Μπόκοτα ότι έπαιρνε 80.000 ευρώ το μήνα, όταν παρουσίαζε τη Eurovision είπε: "Δεν είναι αλήθεια. Πάρτε το βιβλιάριό μου να το δείτε. Δεν πήρα ποτέ αυτά τα λεφτά. Η συγκεκριμένη κυρία για δεκαεπτά χρόνια δεν πατούσε το πόδι της στην ΕΡΤ. Έκανε τη Eurovision και έφευγε. όταν πήγα το 2005 ως σχολιάστρια στο Κίεβο ζήτησα συγνώμη από τους υπόλοιπους συναδέλφους από τις άλλες χώρες. Μου απάντησαν: "Ούτε καν τη βλέπαμε. Δεν έρχονταν ούτε στις συσκέψεις. Ήταν μόνο με την ελληνική ομάδα. Πήγαιναν για shopping και πάρτι"!".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved