Ο λεβέντικος χορός του Μανώλη Κονταρού
Showbiz

Ο λεβέντικος χορός του Μανώλη Κονταρού

Η κρητική λεβεντιά σε όλο της το μεγαλείο. Ο Μανώλης Κονταρός πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε σε κρητικό γλέντι, πέταξε τα... μπαστούνια του, λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα και χόρεψε με τη συνοδεία του γιου του και άλλων φίλων του.


Ο Μανώλης Κονταρός μαζί με τον 15χρονο γιο του Γιάννη έγινε νονός ενός αγοριού που πήρε το όνομα Κωνσταντίνος. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στο Πέραμα Ρεθύμνου, με περισσότερους από πεντακόσιους προσκεκλημένους.

Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ της Espresso, η μεγάλη έκπληξη της εκδήλωσης ήταν όταν ο λαουτιέρης και τραγουδιστής με την προτροπή του γιου του και του στενού του φίλου Κώστα Βαρδάκη σηκώθηκε στην πίστα και χόρεψε ένα συρτό. Ύστερα από αρκετό χρονικό διάστημα που ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι και στη συνέχεια σε αναπηρικό καροτσάκι, έκανε δικαιολογημένα πάρα πολλούς να αρχίσουν να χειροκροτούν θερμά και σχεδόν όλους να τον παρατηρούν με μεγάλη συγκίνηση στο βλέμμα. Ο Μανώλης Κονταρός, επίσης συγκινημένος, τους ευχαρίστησε με μια μαντινάδα λέγοντας μεταξύ άλλων πως «εσείς είσαστε η δύναμη και το να περπατήσω είναι υποχρέωσή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved