Όλες  οι λεπτομέρειες του μυστικού γάμου του “Κίτσου”! (Νέες φωτογραφίες)
Showbiz

Όλες οι λεπτομέρειες του μυστικού γάμου του “Κίτσου”! (Νέες φωτογραφίες)

Ο Νίκος Ορφανός και η Αντιγόνη Παφίλη πριν λίγα 24ωρα παντρεύτηκαν στη Κρήτη!


Ο γάμος τους έγινε ξαφνικά στο νησί και γι' αυτό το λόγο στο μυστήριο παρευρέθησαν ελάχιστοι φίλοι και στενοί συγγενείς. Η Αντιγόνη, η οποία είναι δημοσιογράφος στο ΣΚΑΪ, αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το μυστήριο και τους καλεσμένες στο themachine:
"Όσα πτυχία και αν πάρεις, όποια δουλειά και αν κάνεις μία είναι η χαρά για τους γονείς.
Ο Γάμος! Και ξέρεις τί διαπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη; Όποιον τρόπο κι αν διαλέξεις, αυτοί θα χαρούν! Αρκεί να παντρευτείς και να το μάθουν, πριν το γάμο! Όχι αρκετά πιο πριν.. τόσο ώστε να προλάβουν να ψωνίσουν τα "απαραίτητα" και να ´ρθουν. Να μην προλάβουν ούτε να αγχωθούν!!
Αυτό έκανα και εγώ λοιπόν! Αποφασίσαμε να κάνουμε έναν γάμο, όπως τον θέλαμε εμείς.. Μυστηριακά και απλά! Χωρίς κόσμο και σίγουρα κόντρα σε όλη τη βιομηχανία που έχει στηθεί γύρω από αυτό το μυστήριο, αλλά με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας Παράδοσης!

Και αυτό θέλω να σου το πω γιατί θέλω να μοιραστώ τη χαρά του δικού μου Δεκαπενταύγουστου!!
Χωρίς να το έχω κανονίσει από πριν, η ζωή μου έφερε τις πιο όμορφες διακοπές.. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.. Δεν θα στα πω και όλα γιατί αν στα ´λεγα καλύτερα να σε καλούσα κιόλας!
Πάμε από την αρχή λοιπόν.. πρώτη στάση Σαντορίνη για ένα τριήμερο- αφιέρωμα στη συγγραφέα του "Νησιού". Ο οινοποιός Αργυρός μας χαρίζει ένα κρασί vinsanto -παλαιωμένο-με μια ευχή. .να το πιούμε στο γάμο μας.. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα..
Επόμενη στάση Κρήτη.. κεφάλαιο παπα-Γιάννης: μία φιγούρα Κρητική, παπάς ροκ, φευγάτος! Μόλις το ακούει αναλαμβάνει δράση και ως δια μαγείας μαζεύονται και τα χαρτία- ομολογώ ότι έζησα την πιο απλή γραφειοκρατική δημόσια πράξη, να ναι καλά τα ΚΕΠ!!

Και έχω μέχρι στιγμής το κρασί, τον παπά, τα χαρτιά..και τον άντρα!!!
Παίρνω τούλι και κουφέτα από εκείνα με γεύση καρύδα και τα άλλα μισά με γέμιση μπανάνα (κάποια πράγματα δεν τα διαπραγματεύομαι!!), λευκή κορδέλα και γατάκια για ντεκόρ!! Τιμής ένεκεν! Γατογονείς γαρ! Και ένα καλάθι! Πάει και αυτό! Έτοιμες και οι ολίγες, σχεδόν συλλεκτικές μου μπομπονιέρες!!
Δυο στέφανα από πλανόδιο μικροπωλητή σε αγροτουριστικό φεστιβάλ του χωριού, ένα καλάθι ξεροτήγανα και έτοιμα όλα!! Και επειδή είμαι και λάτρης της ανακύκλωσης λαμπάδες από το γάμο του κουμπάρου- Θοδωρή Παπαδουλάκη με όλη τη θετική ενέργεια αυτού του ανθρώπου και της οικογένειας του! Και έγινε κουμπάρος με την αξία του παρακαλώ!!! Τόσες τυχαίες συναντήσεις μέσα σε ένα καλοκαίρι μόνο τυχαίες δεν είναι!!

Ένα άσπρο φόρεμα ΖΑRΑ, μια ανθοδέσμη με αγριολουλουδα και στάχυα εξ Αθηνών, να την κουβαλά η αδερφή στο αεροπλάνο, άσπρη κορδέλα στα μαλλιά, ξεροτήγανα και ένα παλιό κρασί.. Και να σου και οι Ρώσοι τουρίστες στο μοναστήρι, μάρτυρες στο γάμο μας!!
Δεν θες κάτι άλλο!
Πίστεψε με! Και όλα έρχονται μόνα τους και ξεκούραστα, μεταξύ διακοπών και ανεμελιάς!
Είναι μια απόφαση ζωής και αυτή τη στιγμή θες να τη θυμάσαι. Καλό λοιπόν είναι να τη θυμάσαι όπως εσύ θες. Και η αλήθεια είναι ότι όλο το λαιφστάιλ των προηγούμενων ετών μας ώθησε σε ακρότητες! Μέχρι και δάνειο άκουγες να παίρνουν προκειμένου να κάνουν ένα γάμο, όπως "έπρεπε" να κάνουν για να ανταποδώσουν ένα σωρό υποχρεώσεις! Για να παρουσιάσουν μία εικόνα καθόλα ψεύτικη, αφού από το μακιγιάζ μέχρι και τη διακόσμηση, τίποτα δεν παρέπεμπε στην πραγματική απλότητα του μυστηρίου!

Ο γάμος μας έγινε σε ένα μοναστήρι της Κρήτης το πρωί του Δεκαπενταύγουστου, της Παναγιάς. Κι ύστερα το καθιερωμένο τραπέζι στην Πλάκα απέναντι από τη Σπιναλόγκα. Μοναδική καλεσμένη η Βικτώρια Χίσλοπ, η οποία διαισθάνθηκε τον ενθουσιασμό μας, χωρίς κάποιος να της το πει.. μας ρώτησε, το επιβεβαιώσαμε και εμφανίστηκε πανέμορφη με έναν τεράστιο βασιλικό στα χέρια!
Εγώ αυτό που θα σου πω είναι, ότι ο άνθρωπος σου είναι αυτός, που γεμίζει τη ζωή σου χρυσόσκονη..
Εγώ τον βρήκα.. και όλα τα άλλα είναι μικρά..
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας..
Και στα δικά σας.."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved