Ο Νίκος Αλιάγας παντρεύει σήμερα την αδερφή του στην Τζια
Showbiz

Ο Νίκος Αλιάγας παντρεύει σήμερα την αδερφή του στην Τζια

Αυτό το καλοκαίρι είναι γεμάτο χαρές για την οικογένεια του Νίκου Αλιάγα. Από την μία η βάπτιση της κόρη του, Αγάθης πριν λίγο καιρό στα Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας και από την άλλη σήμερα ο γάμος της αδερφής του.

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον διάσημο παρουσιαστή. Ο Νίκος Αλιάγας έχει τεράστια αδυναμία στην αδερφή του Μαρία και δεν το κρύβει.

Οι δυο τους μάλιστα συνεργάζονται και επαγγελματικά στην δική τους Γαλλική εταιρεία παραγωγής Kopsalis που αναλαμβάνει αποκλειστικά όλες τις εκπομπές που παρουσιάζει στην Γαλλική τηλεόραση.

Η Μαρία είναι στην κυριολεξία το δεξί του χέρι και ο φύλακας άγγελός του κάθε στιγμή και όχι λόγω συγγένειας, καθώς όσοι την γνωρίζουν ξέρουν οτι πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί με φοβερό χιούμορ και ισχυρή προσωπικότητα. Η τρισευτυχισμένη νύφη και ο γαμπρός Μάριος Αργυρόπουλος βρίσκονται εδώ και μέρες στο πανέμορφο νησί της Τζιας για τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου.

Εκεί γιόρτασαν και τα γενέθλια της γλυκύτατης Μαρίας, εκεί έκαναν και ένα άτυπο κοινό bachelor party λάμποντας από ευτυχία. Χθες έφτασαν στο πανέμορφο νησί και όλοι οι καλεσμένοι του ζευγαριού καθώς σήμερα δεν υπάρχει διαθέσιμο δρομολόγιο πλοίο προς την Κέα, αλλά αναμενόταν να φτάσει και από το Παρίσι ο Νίκος Αλιάγας με την σύντροφό του, Τίνα Γρηγορίου και την κορούλα τους.

Σε λίγες ώρες γίνεται ο γάμος και θα ακολουθήσει τρικούβερτο γλέντι με θέα όλο το Αιγαίο. Να ζήσουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved